Rák

Nyisd ki a szíved azoknak, akik a legközelebb állnak hozzád, engedd el az aggodalmakat, élj békében, szeretetben, érezd magad biztonságban. Szánj egy kicsit több időt magadra, vigyázz az egészségedre, végy egy pihentető fürdőt, olvass egy jó könyvet, meditálj. “Ami kívül, az belül” – a külsőd mindig tükrözi az aktuális lelki állapotodat. Alakítsd át a környezeted úgy, hogy a lehető legjobban érezd magad, minden cselekedeteddel a harmóniára törekedj. Engedd el a negatív életszemléletet. Új, és csodálatos dolgok jelennek meg az életedben, csak nyisd meg a szíved.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy más perspektívából szemléld az életet, szárnyalj olyan magasan és szabadon akárcsak egy madár. Az új megközelítés által egy sokkal jobb jövőképet teremthetsz, és megvalósíthatod a legnagyobb álmaidat is. Ne legyenek elvárásaid, csak éld az életet, a nehézségek már elmúltak, itt az ideje, hogy átadd magad a jó dolgoknak. Légy őszinte, fejezd ki az érzéseidet, bízz a megérzéseidben, akkor is, ha a körülötted lévők nem értenek veled egyet. A párkapcsolatodban légy szenvedélyesebb, és ajándékozd meg magad egy kicsit több énidővel.

Szűz

Engedd szabadon a benned rejlő elfojtott energiákat. Mélyen a tudatalattidban rejlő érzések nagy kihívást jelenthetnek, de most esélyt kaphatsz a fejlődésre. Bízz magadban, és szabadítsd fel a lelked az előtted lévő generációk rossz szokásaitól, hiedelmeitől. Figyelj jobban a jelekre és üzenetekre, ezek minden pillanatban emlékeztetni fognak arra, hogy soha nem vagy egyedül.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!