Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 11.14.-11.20. között: A Hold trigon Vénusz és a Hold trigon Jupiter alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 11.14.-11.20. között: A Hold trigon Vénusz és a Hold trigon Jupiter alatt!

Kos

Ezen a héten új lehetőségek várnak rád, most képes vagy rá, hogy megmutasd, mit is akarsz igazából. Szélesítsd a látókörödet, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint azt, hogy egyszerűen túllépsz a saját korlátaidon. Az Univerzum minden új ötletedet támogatni fogja, ne aggódj, bízd magad a felsőbb erők akaratára. Ez az időszak az érzelmi felszabadulás, a könnyedség, és a cselekvések időszaka lesz számodra, úgy fogod érezni, mintha valósággal szárnyaid nőttek volna. Figyelj az álmaidra, hiszen fontos üzeneteket tartalmazhatnak.

Bika

Ne stresszelj, próbáld egy kicsit lazábban élni az életet, hidd el, nem feltétlenül az anyagi világ jelenti a tökéletes boldogságot. Itt az ideje, hogy megtaláld az egyensúlyt az álmaid és a hétköznapi valóság között. Új kapcsolatok, kreatív ötletek, és nagyszerű lehetőségek jelennek meg ezen a héten az életedben. Adj hálát, és bízz benne, hogy a továbbiakban is minden a lehető legjobban fog alakulni. Ha nem is érted teljes egészében a dolgok alakulását, képzeld el a lehető legjobb forgatókönyvet. A saját félelmeid és korlátaid állítanak akadályokat az életedben. Engedd, hogy átjárjon az optimizmus és a bizalom energiája.

Ikrek

Elég erős vagy ahhoz, hogy megbirkózz a reménytelennek tűnő helyzetekkel is. Ezen a héten végre gyakorlatba ültetheted az ötleteidet, és az emberi kapcsolataid is egy kicsit jobban elmélyülnek. Nem számít, mi történik, semmi sem állíthat meg a fejlődés útjába, most igencsak jól fel tudod használni a rendelkezésedre álló kreatív energiákat. Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket a kezed, a gondolataid és a szíved által irányíthatsz. Használd ki ezt a csodálatos adottságodat, tisztítsd meg az élettered, az irodád vagy az autód a negatív energiáktól. Alakítsd pozitívvá a számodra aggasztó eseményeket.

X