Mérleg

Ezen a héten az életpályád felfelé ívelőben lesz a mostani törekvéseid miatt. A Telihold alatt rengeteg új, pozitív lehetőség adódik számodra. Az Univerzum érzi, hogy a lényedből csak úgy sugárzik a fejlődés energiája! Olyan energiák kerülnek most előtérbe, amelyek segítenek kiemelni az erősségeid, megmutatják, hogyan valósítsd meg az álmaidat és terveidet. Az Univerzum arra is emlékeztet majd, hogy nem kell mindent olyan túl komolyan venni. Élvezd az utazást, ne rohanj a célvonal felé.

Skorpió

Ezen egy nagyon pozitív energiát kapsz majd az Univerzumtól, amely azt fogja jelezni, hogy a kívánságaid hamarosan valóra válnak. Képes leszel bármit elérni, amit a fejedbe veszel, mivel a sikert és megvalósítást fogja jelképezi. Ezen a héten sokan fognak vonzódni hozzád, mert lehet, hogy segítségre lesz szükségük, különösen arra a tudásra, amivel most te fogsz rendelkezni. Kövesd lelkesen az utadat, légy türelmes, dolgozz az álmaidon, és haladj lépésről lépésre. Látni fogod, hogy az eredmények nem sokáig váratnak majd magukra.

Nyilas

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten, amire nagyon vágysz, bekövetkezhet. A következő időszakban az Univerzum arra biztat, hogy maradj mindig optimista és folytasd az előkészületeket a vágyaddal kapcsolatban. Az Univerzum jelenleg a színfalak mögött dolgozik az érdekedben, még akkor is, ha nem láthatod azonnal a megválaszolt imáid bizonyítékát. Mindened megvan ahhoz, hogy élvezd az életet, ne gondold azt, hogy egyszer minden tökéletes lesz. Az Univerzum azt üzeni, hogy válaszd a boldogságot és értékeld mindazt, amit eddig elértél. Becsüld meg életed minden pillanatát.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!