Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 11.07.-11.13. között: erőteljesebb energiák a Telihold a Bikában időszak alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 11.07.-11.13. között: erőteljesebb energiák a Telihold a Bikában időszak alatt!

Ezen a héten a Telihold a Bikában és teljes holdfogyatkozás is lesz ami pozitív lehetőségek hullámát hozza magával, ami szerencsét hoz a pénzügyi és karrierfejlődésben is!

Kos

A hét elején könnyebb lesz tisztán látnod a dolgokat. Rá fogsz jönni, mi az, amit igazán akarsz az élettől, nemcsak a szakmai életben, hanem az érzelmi, magánéleti kérdésekkel kapcsolatban is. Az Univerzum azt üzeni, hogy eljött az idő, hogy újra felfedezd az élet értelmét, légy őszinte önmagaddal, ha szükséges, bátran kockáztass.

Bika

Ezen a héten vigyázz a lelkedre, légy egy kicsit önzőbb önmagaddal, gondolkodj céltudatosan, és tégy meg mindent, hogy tovább tudj menni a kijelölt úton. Szívélyesebb, elfogadóbb leszel a barátaiddal, családoddal. Eljött az idő, hogy felvállald az érzéseidet és légy önmagad. Az Univerzum energiájának köszönhetően egyik érzelemből a másikba fogsz csöppenni: a szomorúságból a boldogságba, a szorongásból a csodálatos megkönnyebbülésbe.

Ikrek

Ennek a ritka asztrológiai eseménynek köszönhetően az Univerzum ezen a héten megmutatja neked az utadat. Felvállalhatod a céljaidat és fejest ugorhatsz az ismeretlenbe. Lehet, hogy a következő időszakban fontos döntéseket kell meghoznod az életeddel kapcsolatban, és mindent elölről kezdhetsz. Ne feledkezz meg a jövőképedről és arról sem, hogy milyen dolgokat kell még megtenned annak érdekében, hogy megvalósítsd azokat. Az Univerzum vezérel majd, és váratlan lehetőségeket pottyant az öledbe, csak el kell fogadnod őket. Sok előreláthatatlan dolog fog történni veled a következő időszakban.

X