Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.24.-10.30. között az Újholdas Napfogyatkozás és a Jupiter a Halakban alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.24.-10.30. között az Újholdas Napfogyatkozás és a Jupiter a Halakban alatt!

Ez a hét az Újholdas Napfogyatkozás idején olyan nagyszerű lesz, hogy képesek leszünk túllépni a személyes akadályokon, például szabadon beszélni és elmondani a saját véleményünket, valamint sikerül megbocsátani magunknak. A Jupiter a Halakban segít stabilizálni az érzelmeket is, és meglátjuk a fényt az alagút végén. Az Újholdas Napfogyatkozás egy erőteljes energiaportált nyit meg, amely szerencsés pillanatokat és lehetőségeket hoz, amelyeket megragadhatsz.

A napfogyatkozások más energiát hordoznak, mint az év más időszakai, és lehetővé teszik, hogy olyan utakat és lehetőségeket lássatok meg, amelyekre korábban nem voltatok képesek.

Kos: Az Univerzum eláraszt varázslattal!

A bolygóállásoknak köszönhetően erős energiára teszel szert ezen a héten. Erre az erőre legalább annyira szükséged lesz, mint ahogy a kenyérnek a lisztre. Az biztos, hogy semmi sem sikerül, ha nincs ott a varázslat alaphozzávalója. Ez egy kiváló alkalom most neked egy új projekt útnak eresztéséhez, vagy egy új ötlet megírásához. Az Univerzum eláraszt kreativitással, varázslattal és ajándékokkal. Tisztában leszel az adottságaiddal, melyet a gyakorlatba is el tudsz majd ültetni. Az Univerzum végtelen áradata megóv téged, félreteheted az aggodalmaidat. Új horizontok nyílnak meg előtted.

Bika: Örülj minden percnek!

Ezen a héten a Jupiter a Halakbannak köszönhetően az érzelmek tengere fog elárasztani. Szívélyesebb, elfogadóbb leszel a barátaiddal, családoddal. Eljött az idő, hogy felvállald az érzéseidet és légy önmagad. Az Univerzum energiájának köszönhetően egyik érzelemből a másikba fogsz csöppenni: a szomorúságból a boldogságba, a szorongásból a csodálatos megkönnyebbülésbe. A következő időszakban dolgozz a családi kapcsolatokon, ha sérelmek érték, gyógyítsd meg. Örülj minden percnek, amit a szeretteiddel tölthetsz és minden egyes embernek, aki az életed része.

Ikrek: Most váratlan lehetőségek pottyannak az öledbe!

Az Újholdas Napfogyatkozásnak köszönhetően az Univerzum ezen a héten megmutatja neked az utadat. Felvállalhatod a céljaidat és fejest ugorhatsz az ismeretlenbe. Lehet, hogy a következő időszakban fontos döntéseket kell meghoznod az életeddel kapcsolatban, és mindent elölről kezdhetsz. Ne feledkezz meg a jövőképedről és arról sem, hogy milyen dolgokat kell még megtenned annak érdekében, hogy megvalósítsd azokat. Az Univerzum vezérel majd, és váratlan lehetőségeket pottyant az öledbe, csak el kell fogadnod őket. Sok előreláthatatlan dolog fog történni veled a következő időszakba.