Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.17.-10.23. között a Hold négyzet Mars idején!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.17.-10.23. között a Hold négyzet Mars idején!

Kos

Fokozottan figyelj arra, hogy milyen irányba összpontosítod az energiáidat ebben az időszakban. Most gondolataid a szokottnál is gyorsabban teljesülnek, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mi jár a fejedben. Ne aggódj az esetlegesen felmerülő akadályok miatt, hiszen ezek is hozzátartoznak az élet természetes körforgásához. Fogalmazd meg konkrétan, hogy mit szeretnél elérni, és próbáld teljes szíveddel átélni, hogy hogyan éreznéd magad, ha vágyaid valóra válnának.

Bika

Bár úgy tartják, hogy az életben bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, viszont ehhez szükséges, hogy meglásd a fejlődésedhez szükséges lehetőségeket. Az életben minden akadálynak megvan az oka és a célja. Ne pazarolj túl sok energiát arra, ami nem szolgálja a javadat. Ne aggódj előre olyan dolgok miatt, amik még meg sem történtek, és nem biztos, hogy be fognak következni. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, hiszen különböző életutakat járunk be a végső célig. Inkább próbáld felismerni, hogy mi az, ami különleges benned, amivel gazdagíthatod a világot. Ha mindig mások életét “éled”, akkor csak feleslegesen pazarlod az energiádat.

Ikrek

A legfontosabb, hogy megtaláld a módját, hogy hogyan lehetsz boldog mindannak ellenére is, ami körülötted történik. Úgy érzed, hogy felemészt a körülötted lévő káosz, de hidd el, mindent nem irányíthatsz. Ahelyett, hogy a világ terhét a válladon hordoznád, inkább próbáld kimutatni a szereteted, légy boldog, és élvezz minden pillanatot a jelenben. Milyen lenne, ha az élet apró örömeire koncentrálnál: egy könnyű őszi sétára, egy meleg sófürdőre, vagy egy csendes estére a szeretteid körében?

X