Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.03.-10.09. között a Bakban lévő Hold idején!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 10.03.-10.09. között a Bakban lévő Hold idején!

Kos

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten minden lehetőség adott, hogy beteljesüljenek a vágyaid. Örvendj minden jó szónak, ajándéknak, lehetőségnek. A siker belőled jön, mert hiteles vagy önmagaddal, így mindenben részesülhetsz: anyagi javakban, sikerekben, szerelemben, boldogságban. Az Univerzum azt üzeni, hogy: támaszkodj azokra az emberekre, akikben megbízol, ők mindig gondodat viselik majd. Ezen a héten próbáld meg körülvenni magad jólelkű emberekkel. Eljött az idő, hogy újra felfedezd az élet értelmét, légy őszinte önmagaddal, ha szükséges, bátran kockáztass.

Bika

A Bakban járó Holdnak köszönhetően az Univerzum ezen a héten megmutatja neked az utadat. Felvállalhatod a céljaidat és fejest ugorhatsz az ismeretlenbe. Lehet, hogy a következő időszakban fontos döntéseket kell meghoznod az életeddel kapcsolatban, és mindent elölről kezdhetsz. Ne feledkezz meg a jövőképedről és arról sem, hogy milyen dolgokat kell még megtenned annak érdekében, hogy megvalósítsd azokat. Az Univerzum vezérel majd, és váratlan lehetőségeket pottyant az öledbe, csak el kell fogadnod őket. Sok előreláthatatlan dolog fog történni veled a következő időszakba.

Ikrek

Ezen a héten nagyon aktív leszel a Bakban lévő Hold idején, ki fogsz tűnni a tömegből és könnyen ismertté válhatsz. Így aztán nem lesz nehéz számodra a tudásodat, partneri kapcsolataidat bővíteni. A Bakban lévő Hold idején kifejezetten szerencséd lesz az anyagi javak terén. Lehetőséged lesz megtalálni azt a munkát, amelyről mindig is álmodtál, az Univerzum minden ajtót megnyit előtted!

X