Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 02.13.-02.19. között a Skorpióban lévő Hold idején!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegynek 02.13.-02.19. között a Skorpióban lévő Hold idején!

Kos

A bolygóállásoknak köszönhetően erős energiára teszel szert ezen a héten. Erre az erőre legalább annyira szükséged lesz, mint ahogy a kenyérnek a lisztre. Az biztos, hogy semmi sem sikerül, ha nincs ott a varázslat alaphozzávalója. Ez egy kiváló alkalom most neked egy új projekt útnak eresztéséhez, vagy egy új ötlet megírásához. Az Univerzum eláraszt kreativitással, varázslattal és ajándékokkal. Tisztában leszel az adottságaiddal, melyet a gyakorlatba is el tudsz majd ültetni. Az Univerzum végtelen áradata megóv téged, félreteheted az aggodalmaidat. Új horizontok nyílnak meg előtted.

Bika

Ezen a héten a Skorpióban lévő Hold alatt egy nagyon pozitív energiát kapsz majd az Univerzumtól, amely azt fogja jelezni, hogy a kívánságaid hamarosan valóra válnak. Képes leszel bármit elérni, amit a fejedbe veszel, mivel a sikert és megvalósítást fogja jelképezi. Ezen a héten sokan fognak vonzódni hozzád, mert lehet, hogy segítségre lesz szükségük, különösen arra a tudásra, amivel most te fogsz rendelkezni. Meggyógyíthatsz másokat azáltál, hogy megosztod a saját bölcsességedet, függetlenül attól, hogy az fájdalmas volt-e, te az emberi út harcosa és túlélője vagy. Mutasd meg a világnak, hogyan kell élni, kivirágozni és boldognak lenni!

Ikrek

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten, amire nagyon vágysz, bekövetkezhet. A következő időszakban az Univerzum arra biztat, hogy maradj mindig optimista és folytasd az előkészületeket a vágyaddal kapcsolatban. Az Univerzum jelenleg a színfalak mögött dolgozik az érdekedben, még akkor is, ha nem láthatod azonnal a megválaszolt imáid bizonyítékát.

Valentin-napi rituálék: A szerelem keresésére és a házasság megerősítésére