Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2023. január 9. – 15. között a Hold négyzet Uránusz alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2023. január 9. – 15. között a Hold négyzet Uránusz alatt!

Kos

Ez az időszak arra hívja fel a figyelmed, hogy lassíts egy kicsit, fagyaszd le azokat a dolgokat, amelyek még nem állnak készen a virágzásra. Ez most a hibernálás és a regeneráció időszaka, ne fektess különösebb energiát semmilyen nagyobb tevékenységbe. A befele fordulás és az elcsendesedés elősegíti az új ötletek csírázását. Kapcsolataidban átalakulásra, változásra számíthatsz, és így sokkal magasabb szintre kerülhetsz. Tölts több időt egyedül, olvass egy jó könyvet, menj el masszázsra vagy sétálj a természetben. Tanulj meg nemet mondani!

Bika

A belső riasztórendszered nagyon pontosan működik, ha a dolgok nem úgy alakulnak, mint ahogy elképzelted, nagyon hamar megérzed, hogy mit kell tenned. Légy egy kicsit körültekintőbb, figyelj a környezeted jelzéseire. A kihívások most nagyon próbára tesznek, nagy bátorság kell hozzá, hogy minden pillanatban önmagad lehess, és biztonságban éld az életed. A választás mindig a te kezedben van, jól gondold meg, hogy a döntéseddel mi az, amit kockáztatsz.

Ikrek

Itt az ideje, hogy egy kisebb takarítást végezz az életedben, és megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a hasznodat. Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, emlékektől, és az érzelmi terhektől. Ünnepeld a tisztaságot, és élvezd a szabadságot, teremts helyet az új dolgoknak. Tekintsd át azokat a dolgokat, amelyekről nehezen mondasz le, gondold át őszintén, hogy mi az, ami a legfontosabb az életedben. Lépj ki az ego-alapú gondolkodási minták birodalmából, aktiváld újra a kreatív és művészi éned.

X