Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2023. február 20. – 26. között az Újhold a Halakban alatt!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2023. február 20. – 26. között az Újhold a Halakban alatt!

Kos

Vedd észre azokat a pillanatokat, tudatosan figyelj azokra a villanásokra az életben, amelyek a csodát és a bőséget jelentik. Most egy virágzó, harmóniával teli időszakon mész keresztül, ezért élvezd ki ennek minden pillanatát. Légy együttérző, nyitott az újra, mert ezáltal tapasztalhatod meg mindazt a bőséget, szépséget, amit az Élet számodra tartogat.

Bika

Az elmúlt időszakban hozott kompromisszumoknak köszönhetően most jobbra fordul minden az életedben, de azért még messze vagy attól, hogy teljesen elégedettnek érezd magad. Amit tehetsz, hogy hiteles maradsz önmagadhoz, bízz abban, amit a szíved súg neked, és a céljaidról semmilyen körülmények között ne feledkezz meg. Kitartást!

Ikrek

Csendes, örömteli napok várnak rád, az eddig elvégzett munka most végre meghozz a gyümölcsét, és a családban is harmonikus, kiegyensúlyozott lesz a hangulat. Végre jól érzed magad a bőrödben, és a belső egyensúlyod most a külvilághoz való viszonyulásodon is meglátszik. Ha úgy érzed, hogy van még néhány dolog, amely nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, akkor most itt az ideje, hogy változtass. Most sokkal könnyebben megtalálod a megfelelő megoldást, légy kitartó, és kövesd az utadat.

X