Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Eyes of Beauty

Valamilyen félelem miatt most olyan körülmények között találod magad, amivel korábban még nem találkoztál. Ebben a helyzetben hajlamos vagy csak a hibákat, gyengeségeket, hiányosságokat észrevenni, ahelyett, hogy a jóra is odafigyelnél. Engedd meg magadnak, hogy más szemmel láss másokat, más helyzeteket. Ez a felfogásbeli változás mindent meghozhat, amire most szükséged van, segítve, hogy végre másképp lásd azt az állapotot, amelyben éppen vagy.

Bika – The Keeper of the Scales

Ezen a héten szédülést és zavartságot tapasztalhatsz, és úgy érezheted, hogy ami veled történik, az nem megfelelő számodra. Úgy gondolod, hogy mások elhagytak téged? Valószínűleg a te felfokozott büszkeséged és önzésed lehet az oka annak, hogy a körülötted lévők kissé eltávolodtak tőled. Használd ki most ezt a szünetet, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyek helyreállíthatják az egyensúlyt az életedben, és szabadulj meg azoktól az emberektől, helyzetektől, amelyek diszharmóniát okoznak. Élvezd e döntései eredményét.

Ikrek – The Ringmaster of Scrutinity

Amennyiben olyan helyzetbe kerülsz, amely nehézséget okoz, a legjobb megoldás az, ha igyekszel átfogóan és tisztán látni a helyzetedet, félretéve az előítéleteidet, rossz szokásaidat. Ez a kártyalap azt üzeni neked, hogy tedd rendbe az emberi, baráti kapcsolataidat, tisztázd a régi ígéreteidet, fogadalmaidat, megállapodásaidat ezekkel az emberekkel, amelyek most már nem szolgálják a célodat. Légy hű önmagadhoz, és akkor kevesebb gonddal kell szembenézned.

Rák – The Hawk Prince

A hét jó hírekkel indul számodra, ugyanis választ kapsz néhány kérdésedre, amelyeket karriereddel és sorsoddal kapcsolatban feltettél magadnak. Ügyelj a telefonhívásokra, e-mailekre vagy beszélgetésekre, amelyek információt jelenthetnek mások számára a következő lépésedről. Az Univerzum manapság állandó párbeszédben áll veled. Légy nyitott, és engedd, hogy a Szellem által közvetített üzenetek, bármilyen módon is, de eljussanak hozzád, és kövesd az Ő útmutatását.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!