Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2022. január 10-16. között!

Nyilas – Commitment

Ez az időszak nem alkalmas hosszútávú szerződések megkötésére, semmi komolyabb üzletbe ne menj bele, mert később meg fogod bánni. A helyzet most reménytelennek tűnhet, de légy türelmes, mert hamarosan csodálatos dolgok várnak rád. Itt az ideje, hogy megszabadulj néhány olyan kötelezettségtől, amely már nem szolgál téged. A rendszeres testmozgás magasabb rezgésszintre irányítja az energiádat, és csökkenti a stresszt.

Bak – Listening

Itt az ideje, hogy a szívedre is hallgass, ne csak a füleddel fogadd be az információkat. Figyelj befelé, és sokkal könnyebben meg fogod érteni a körülményeket, és azokat a helyzeteket, amelyekre eddig nem találtad a megoldást. A csendben hamarabb meghallod a szív hangját, a vágyakat és a válaszokat. Kezdj el odafigyelni a tested által küldött üzenetekre, mert az a környező rezgések legfinomabb “adóvevője”.

Vízöntő – Spirit of Place

Egy régi konfliktus miatt aggódsz még mindig? Próbálj egy kicsit lazítani, és ne akarj mindent az irányításod alatt tartani. A választ a kérdésekben elrejtett alapvető igazságban fogod megtalálni. A te hatalmad a hitelességben rejlik, légy mindig őszinte, nyugodtan tárd fel a félelmeidet, de az erősségeidnek is adjál hangot. Ha felvállalod magad mások előtt, azt, aki igazából vagy, sokkal mélyebbek lesznek a kapcsolataidat, mert tudni fogod, hogy azért szeretnek, amilyen vagy.

Halak – Encouragement

Ne hibáztasd magad, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelted. Valószínűleg nem hallgattál a megérzéseidre, és azért kerültél bajba. Ne aggódj, hiszen mindenre van megoldás, ha eltévedtél az úton, keress egy olyan irányt, amelyik ezúttal célba vezet. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem kapod meg, amit akarsz, a lelked mindig tudja, hogy mire van szükséged. Csodálatos dolgok várnak rád az életedben. A megbocsátás egy hatékony eszköz, segít könnyen átvészelni ezt az időszakot, és visszaadja az életerőd.

Forrás:

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük