Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2022. január 10-16. között!

Oroszlán – Unexpected Visitors

Megtörténhet, hogy a közeljövőben egy kellemetlen hírt fogsz kapni, azonban minden csak a hozzáállásodon múlik. A dolgok csak akkor válnak nehézzé, ha nem fogadod el úgy, ahogy vannak. Ha valami nem akar összejönni, ne erőltesd, minden bizonnyal nincs szükséged rá az életben. A változást nem tudod irányítani, ezért a legegyszerűbb az lenne, ha alkalmazkodnál a körülményekhez, és képzeld el, hogy milyen csodálatos lesz az életed ezután. Használd a víz tisztító erejét, hiszen ez a külső és belső megtisztulás legjobb eszköze.

Szűz – Magical Map Shifter

Vizsgáld meg tudatosan, hogy kik azok, akik jelentős hatással vannak az életed fejlődésére. Lehet, hogy találkoztál egy olyan személlyel, aki elősegítette a fejlődésed, vagy, aki segített a bajban, Figyelj azokra az emberekre, akik manapság keresztezik az utadat, és arra késztetnek, hogy elgondolkodj az életeden. Lehet, hogy megváltozik a nézőpontod azzal kapcsolatban, hogy ki vagy tulajdonképpen, és mi dolgod a világban. Maradj tudatos, és gondolkodj éberen minden helyzetben.

Mérleg – Rescue

Megpróbálsz valakit megmenteni, vagy arra vársz, hogy megmentsenek? Azt hiszed, hogy a szerelmed segítségével bárkit is meg tudsz változtatni? Ez a kártyalap arra hívja fel a a figyelmed, hogy nem feltétlenül kell mindent romantikus szemszögből megközelíteni. Vizsgáld át alaposan a dolgokat, és teljesen más szemszögből fogod látni a valóságot. Nem minden az, amit elsőre elképzelsz. Bízz az Univerzum útmutatásában, és könnyen fel fogod ismerni a valóság és a fantázia közötti különbséget. Ne akarj mindenáron választ találni a kérdéseidre, engedd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Skorpió – Strength

Az utóbbi időben számos nehézségen mentél keresztül, az élet próbára tette a kapcsolataidat, és kikezdte a legnagyobb terveidet. Nem számít, hogy mi történik, ne engedd, hogy kibillentsen a fejlődés útjáról. Légy kitartó, és egyre jobban képes leszel kamatoztatni a rendelkezésedre álló kreatív energiákat. Használd a gyógyító képességed, tisztítsd meg az otthonodat, az irodádat, vagy az autódat a negatív energiáktól. Hallgass a megérzéseidre, közelíts a dolgokhoz és emberekhez a lehető legjobb szándékkal.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük