Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2022 december 26. és január 1. között!

Az Univerzum üzenete minden csillagjegy számára 2022 december 26. és január 1. között!

Kos

Ezen a héten az Univerzum minden szükséges erőforrást biztosít számodra, így könnyen megvalósíthatod az álmaidat. Még akkor is, ha az elméd azt diktálja, hogy elérhetetlenek az álmaid, légy türelmes, és bízz benne, hogy előbb-utóbb el fogod érni a kívánt eredményt. A határozott és jól kidolgozott szándék, előbb-utóbb meghozza a sikert az életedben. Légy hálás mindazért, amid van, és ezáltal még több szükséges dolgot bevonzol az életedbe.

Bika

Ezen a héten káosz és zavarodottság vesz körül, úgy fogod érezni, hogy nincs elég energiád a feltornyosuló eseményekhez. A körülötted lévők egy kissé magadra hagytak, de mindezt a túlzott büszkeségednek és makacsságodnak köszönheted. Használd ki ezt a távolságtartást, és próbáld helyreállítani a belső egyensúlyodat. Amikor harmóniában leszel önmagaddal, visszatalálnak hozzád a szükséges emberek és fontos kapcsolatok. A legfontosabb, hogy tisztában legyél vele, honnan hová szeretnél eljutni.

Ikrek

Ez a hét a zökkenőmentes kommunikációról fog szólni számodra, a közös célok kerülnek előtérbe. Az élet minden területén, függetlenül attól, hogy személyes vagy üzleti, megtalálod a közös hangot és -célt az emberekkel. Engedd, hogy áradjon belőled a pozitív energia, fontos, hogy akadályok nélküli kapcsolatot alakíts ki azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Soha ne ragaszkodj makacsul semmihez, légy rugalmas és alkalmazkodó, kerüld el az egód csapdáját. Vedd észre, hogy milyen csodálatos emberek és lehetőségek vesznek körül.

X