Az Univerzum üzenete mind a tizenkét csillagjegy számára!

Nyilas – The High Lord of Gratitude and Service

Elérkezett a befelé fordulás ideje. Tarts egy kis önvizsgálatot: segítesz-e másoknak, vagy megfeledkeztél a külvilágról? Inkább a céljaid elérésére koncentrálsz, és így elszigeteled magad a szeretteidtől? Most az a legnagyobb kihívás, hogy elfogadd a lelki gazdagságot és az egyre inkább kiteljesedő törekvéseket, amelyek egy új felfogás felé irányítják az életed. Az ünnepvárás előtti időszakban a legszebb dolog, amit tehetsz, az a csodára való rácsodálkozás.

Bak – The Swan Queen

Ebben az időszakban néhány fontos esemény fog előtérbe kerülni az életedben, sokkal világosabban és letisztultabban fogod látni a dolgokat. Ne a külvilágban, önmagadon kívül keresd a válaszokat, inkább hagyatkozz az intuíciódra. Lehetőség lesz arra, hogy segítséget kérj a felsőbb erőktől, és, ha jól figyelsz, rövid időn belül a válasz is meg fog érkezni. Sokkal türelmesebbnek kell lenned, ha az ötleteidet valóra szeretnéd váltani. Fogadd el, hogy nem minden valósulhat meg egyik pillanatról a másikra.

Vízöntő – The Desert Prince

A következő napokban látni fogod majd, hogy sok dolog, amiben eddig hittél, délibábnak bizonyul. Az, hogy nagyon szerettél volna valakivé válni, kiemelkedni a tömegből, valósággal elvakított téged, és eltávolított az igazságtól. Valószínű, hogy eddig a körülmények távol tartottak attól, hogy tisztán lásd azt, hogy mi is zajlik valójában benned és a külvilágban. Ha “túl tökéletesnek”, “nagyszerűnek” és “könnyűnek” tűnő dologgal találkozol, nem árt egy kicsit mérlegelned. Figyelj minden pillanatban azokra az üzenetekre, amelyeket az intuíció küld.

Halak – The Dream Walker

Idézd fel, melyek azok a dolgok, amiket szenvedéllyel és szívesen csináltál az életben, térj vissza hozzájuk, és éld újra szívvel-lélekkel az életed. Lehet, hogy most nem érzed magad annyira felszabadultan, kissé feszült és gondterhelt vagy, de hidd el, hogy a konfliktusok és az elégedetlenség semmi jóra nem vezetnek. Csatlakozz lényed középpontjához, és ebből a csodálatos térből indítsd el a szándékaidat az Univerzum felé. Rendezd a gondolataidat pozitív irányba, és meglátod, az egész életed könnyedén, pillanatok alatt meg fog változni.

Forrás:

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük