Az Univerzum üzenete mind a tizenkét csillagjegy számára!

Oroszlán – The Queen of the Light

Ezekben a héten pozitív visszaigazolást kapsz az egyik projekteddel kapcsolatban. Kapcsolódj a körülötted lévő világhoz, és akkor sokkal könnyebben meg tudod valósítani az elképzeléseidet. “Keményen” dolgoztál, hogy idáig eljuthass, így büszke lehetsz minden szívből jövő döntésedre, mert azok a te igazságodat képviselték. Kitartásodnak és odaadásodnak köszönheted, hogy az életed egy új szakaszába léphettél. Az Út egyre simább, és végre látod az alagút végén a fényt.

Szűz – The Sun Dancers

Ezen a héten koncentrálj jobban azokra a dolgokra, amelyek leginkább foglalkoztatnak, mert ezek most sokkal nagyobb erővel nyilvánulnak meg a fizikai síkon. Az az energia, amivel feltöltöd a vágyaidat, mágnesként hat, és amit cserébe kapsz, annak ugyanolyan rezgése van. Légy hálás és örömteli, engedd meg, hogy az álmaid valóra váljanak. Most minden lehetséges, csak egyszerűen be kell engedned a legjobb dolgokat az életedbe.

Mérleg – The Web Weaver

Lehetőséged nyílik arra, hogy más szinten, sokkal tisztábban és mélyebben érzékeld azokat az összefüggéseket, amelyek hatással vannak az életed fontos eseményeire. Maradj határozott, koncentrálj, és hagyd, hogy ezek a dolgok feltáruljanak előtted anélkül, hogy ítélkeznél, vagy megpróbálnád irányítani őket. Ha félelem vagy bizonytalanság gondolatai merülnek fel, ne elemezd őket túlságosan, maradj csak egy külső megfigyelő.

Skorpió – The Shadow Queen

Milyen a kapcsolatod önmagaddal? Elfogadod, szereted vagy folyamatosan kritizálod magad? A túl sok önkritika, a jellemhibák számbavevése az önbecsülés és az önbizalom csökkenéséhez vezet. Minden, ami most vagy, nem más, mint természeted egy olyan aspektusa, amely az életedben felmerülő kihívásokra válaszul alakult ki. Ha azon kapod magad, hogy arrogáns vagy és a felsőbbrendűség érzésével leplezed a bizonytalanságodat, akkor jobb, ha tudatosítod magadban, hogy te vagy a Forrás.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük