Az Univerzum üzenete mind a tizenkét csillagjegy számára!

Az Univerzum üzenete mind a tizenkét csillagjegy számára!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Horse King

Erős késztetést érzel arra, hogy mindent az irányításod alatt tarts, azonban ez a tevékenység nemcsak hogy fárasztó, hanem hosszútávon nem hoz semmi eredményt. A makacsságodnak “hála” akár a fontos lehetőségeket is elszalaszthatod. Ideje elfogadni a szükséges segítséget, mert különben nem fogsz tudni célba érni. Lazíts egy kicsit, dönts úgy, hogy elfogadod a szükséges támogatást, és hagyd, hogy a jó dolgok elérkezzenek hozzád. A kívánt eredmény nem várat magára sokáig, a vágyaid könnyen beteljesülnek.

Bika – The Fire Prince

Ezen a héten figyeld egy kicsit jobban a reakcióidat és cselekedeteidet, mert sok esetben túlságosan agresszívan viselkedsz. Lassíts, ne légy olyan türelmetlen, ha a megfelelő cél felé haladsz, előbb-utóbb úgyis megérkezel. Hallgass a megérzéseidre, hiszen ezek mindig jeleznek veszély esetén. Ne terheld túlságosan magad, légy egy kicsit lazább, a megszállottság semmi jóra nem vezet. Itt az ideje, hogy helyreállítsd az egyensúlyodat, és több örömet vigyél az életedbe.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Ez a kártyalap emlékeztet arra, hogy néha a csalódás az egyetlen módja annak, hogy visszatérj az igazsághoz, és ahhoz, ami a legjobb neked. Ha nem kapod meg, amit szeretnél, az csak azt jelenti, hogy valami sokkal jobb jön az életedbe. Ne csak az általad elképzelt eredményeket tartsd megfelelőnek, légy nyitott és befogadó. Bizonyos szempontok vagy események arra késztetnek, hogy alaposabban nézz körül, vagy értékeld át az anyagi világgal és különösen a bőséggel kapcsolatos hiedelmeidet. Légy nyitott a befogadásra.

Rák – The Keeper of the Scales

Úgy tűnik, az élet csupa káosz körülötted, kissé össze vagy zavarodva, az önkritika és az önbizalomhiány sem segít ezekben a pillanatokban. Az az érzésed, hogy valaki erős hatást próbál gyakorolni rád, és befolyásolja a döntéseidet. Légy türelmesebb, adj egy kicsit több idő magadnak, tisztázd le, hogy igazából mit is szeretnél, mert megtörténhet, hogy a régi álmaid már nem múlták idejüket. Kerüld a zsúfolt és zajos helyeket, válaszd a csendet, figyelj a belső hangodra.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal, 2. oldal, 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük