Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegynek március 6-12. között: Pozitív és erőteljesebb energiák áradata!

Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegynek március 6-12. között: Pozitív és erőteljesebb energiák áradata!

Kos: Szerelem, szeretet energiája!

Az Univerzum azt üzeni, hogy ezen a héten számodra a szerelem lesz a varázsszó. Az egész életedet, lelkedet belengi ez a sejtelmes, gyönyörű állapot. Ha nincs párod, az sem jelent gondot, hiszen most olyan napok következnek, amikor akár önmagadba is szerelmes lehetsz. Figyelj oda most a pozitív energiákra, amelyek körbevesznek, meríts inspirációt belőlük. A szerelem, szeretet energiája a legmagasabb szintű pozitív energia.

Bika: Erősebb vagy, mint gondolnád!

Az elmúlt időszakban kissé háttérbe szorítottad önmagadat, csak azért, hogy másoknak megfelelj. Az Univerzum azt üzeni neked erre a hétre, hogy most az a legfontosabb feladatod, hogy újra magadra találj, és azt tedd, amit érzel, ami jó neked. Szabadulj meg a benned lévő feszültségektől, mert az sosem tesz jót a lelki egészségednek. Sétálj egy jót a természetben, lazíts, pihenj, és bízz magadban, mert erősebb vagy, mint azt gondolnád.

Ikrek: Támogatás!

A héten azt fogod észrevenni, hogy több időd jut a pihenésre, és könnyebben elfogadod önmagad, a dolgokat, amelyek körülvesznek. Törekedj is arra, hogy felfigyelj a körülötted lévő harmóniára, belső nyugalomra, mert ezáltal tudod otthonérzeni magad, bárhol légy a világban. Az Univerzum számít rád, az erődre, a kitartásodra, és mindig támogatni fog, hogy megleld a szeretetet.

X