Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegynek május 22. – 28. között a Nap-Mars tranzit alatt!

Kos: Anyagi szerencsében részesülsz!

Ezen a héten jól érezheted magad a bőrödben. Olyan érzésed lesz, mintha egy csodatevő mindent elrendezett volna az életedben helyetted.

Ha nyitott és optimista vagy, az Univerzum tükrözi a gondolataidat és vágyaidat.

A Nap-Mars tranzit alatt élvezni fogod a szeretteid társaságát és szeretetét, de rengeteg szerencse is ér mindenben, amit csinálni fogsz.

A zárt ajtók végre megnyílnak előtted, az égiek pedig anyagi szerencsét hoznak számodra. Az Univerzum azt üzeni, hogy nagyon fontos, hogy ne hanyagold el az adódó lehetőségeket, és ne késlekedj, hiszen így növelheted a siker esélyeit.

Bika: A lehetőségek csak rád várnak!

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten semmi sem áll az utadban!

A Nap-Mars tranzit alatt a hét eleje kissé nehézkesen indul, de ne aggódj, mert ez idő alatt szert teszel arra az energiamennyiségre, amire szükséged lehet.

Az első pár napban élvezni fogod a magányosabb pillanatokat, töltekezz, tedd rendbe a gondolataidat, dolgozd fel az érzéseidet. Május 22. után azonban minden megváltozik.

Készen állsz majd arra, hogy teljes szíveddel elfogadd a változást, és elindítsd életed egyik legérdekesebb fejezetét? Az Univerzum mutatja a helyes irányt, a lehetőségek csak rád várnak.

Ikrek: Valósítsd meg az álmaidat!

Ezen a héten mutasd meg, hogy mit jelent igazán erősnek lenni. Senki és semmi nem állhat az utadba! Készen állsz egy csodálatos hétre? Az Univerzum támogat, segít, hogy könnyen megküzdj a legnagyobb akadályokkal is.

Valósítsd meg az álmaidat, ne add fel!

A Nap-Mars tranzit ideje alatt valósággal lenyűgözöd majd az ismerőseidet, olyan lelkesedéssel beszélsz a kitűzött céljaidról.

Nagyon tudatos személyiség vagy, a legmagasabb hegyeket is képes vagy megmászni.