Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegynek augusztus 15. – 21. között a Nap-Hold tranzit alatt!

Kos: Anyagi szerencsében részesülsz!

Ezen a héten jól érezheted magad a bőrödben. Olyan érzésed lesz, mintha egy csodatevő mindent elrendezett volna az életedben helyetted. Ha nyitott és optimista vagy, az Univerzum tükrözi a gondolataidat és vágyaidat. A Nap-Hold tranzit alatt élvezni fogod a szeretteid társaságát és szeretetét, de rengeteg szerencse is ér mindenben, amit csinálni fogsz. A zárt ajtók végre megnyílnak előtted, az égiek pedig anyagi szerencsét hoznak számodra. Az Univerzum azt üzeni, hogy nagyon fontos, hogy ne hanyagold el az adódó lehetőségeket, és ne késlekedj, hiszen így növelheted a siker esélyeit.

Bika: A lehetőségek csak rád várnak!

A bolygóállásoknak köszönhetően ezen a héten semmi sem áll az utadban! A Nap-Hold tranzit alatt a hét eleje kissé nehézkesen indul, de ne aggódj, mert ez idő alatt szert teszel arra az energiamennyiségre, amire szükséged lehet. Az első pár napban élvezni fogod a magányosabb pillanatokat, töltekezz, tedd rendbe a gondolataidat, dolgozd fel az érzéseidet. Augusztus 18. után azonban minden megváltozik. Készen állsz majd arra, hogy teljes szíveddel elfogadd a változást, és elindítsd életed egyik legérdekesebb fejezetét? Az Univerzum mutatja a helyes irányt, a lehetőségek csak rád várnak.

Ikrek: Valósítsd meg az álmaidat!

Ezen a héten mutasd meg, hogy mit jelent igazán erősnek lenni. Senki és semmi nem állhat az utadba! Készen állsz egy csodálatos hétre? Az Univerzum támogat, segít, hogy könnyen megküzdj a legnagyobb akadályokkal is. Valósítsd meg az álmaidat, ne add fel! A Nap-Hold tranzit ideje alatt valósággal lenyűgözöd majd az ismerőseidet, olyan lelkesedéssel beszélsz a kitűzött céljaidról. Nagyon tudatos személyiség vagy, a legmagasabb hegyeket is képes vagy megmászni. A hét végén egy kisebb utazás vár rád.

Rák: Különleges meglepetések!

„Ideje továbblépni!”. Az utóbbi időben keményen dolgoztál, az Univerzum azt súgja, tarts egy kis szünetet ezen a héten, lépj hátrébb, és élvezd a lehetőségeket. Ez a hét igazán különleges lesz számodra, egy kicsit kilépsz a komfortzónádból, és megtanulsz igazán élni. Add fel a szabályokat, és élvezd a szép dolgokat az életedben. Az Univerzum pozitív energiákat küld neked, érzelmi téren olyan különleges meglepetéseket kapsz, amire nem is számítasz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!