Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegynek 02.06.-02.12. között: Erőteljesebb energiák áradata!

Kos: Légy figyelmes és éber!

Ezen a héten kihívást fog jelenteni számodra az ismeretlennel való találkozás, és nagy bátorság kell ahhoz, hogy fejest ugorj egy új dologba. Bízz magadban, és hidd el, hogy ez a változás valóban hasznos lesz. Az eddigi tervek és előkészületek most nem működnek, ezért hát légy figyelmes és éber. A titok abban rejlik, hogy minden helyzetben légy önmagad, élvezd az új dolgok kínálta lehetőségeket.

Bika: Személyes fejlődés!

Az Univerzum azt üzeni Neked erre a hétre, hogy bízz abban, hogy jó irányba haladsz. Egy fontos áttörés küszöbén állsz, ezért ne add fel a munkát és a gyógyulást, amit most csinálsz. A személyes fejlődés nagyon fontos. A következő időszakban az életed pozitív gondolkodásmódja felerősödik, meglátod másokban és önmagadban a szépséget. Ez az időszak az érzékekről, a szépségről, a kényelemről és gondoskodásról fog szólni. Könnyen kreatív állapotba kerülsz és könnyen gondoskodsz majd másokról.

Ikrek: Egyensúly!

Jó hír, hogy ezen a héten minden téren bőség fogja kísérni az utadat. A hét elején használd ki a tehetségedet és dolgozz azon, hogy megvalósuljanak az álmaid. Törekedj arra, hogy jó viszonyt építs ki magaddal. Az Univerzum azt üzeni, hogy ahhoz, hogy meggyógyítsd önmagad, vedd magadat körül szerető emberekkel, így az életed egyensúlyba kerül. A függetlenségedet őrizd meg. Az égiek támogatják a fejlődésedet, szerencsét és energiát biztosítanak számodra, hogy meg tudd valósítani az álmaid beteljesülése felé vezető lépéseket.