Az Univerzum üzenete mind a 12 csillagjegy számára a Hold-Skorpió és a Hold-Nyilas tranzitban 2022. augusztus 29 és szeptember 4. között!

Kos: Új kezdetek kedvező alakulása!

A következő időszakban az új kezdetek kedvezően alakulnak. Minden, amihez hozzáfogsz, arannyá változik. Nem kell többé aggódnod. Ne ostromold magad az élet értelmét keresve. Csak arra koncentrálj, hogy a kellő saját céljaidat elérd, és ez a cél szolgálni fog téged. Ha nincs életcélod akkor sem kell tartanod semmitől. Ne törődj azzal, hogy hogyan fogsz karriert csinálni vagy meggazdagodni. Csak kövesd a vágyaidat és megérzéseidet, hogy örömet szerezz magadnak és másoknak. Hagyj mindent az Univerzumra, jó úton haladsz az életcélod megvalósítása felé. Kövesd életcélodat és ne aggódj a jövő miatt, amit most csinálsz teljesen összhangban van.

Bika: Csodák várnak rád!

A következő időszakban egy békésebb és szebb jövő felé tekintesz majd. Bízz az Univerzum erejében. Tégy egy lépést hátra és engedd, hogy az Univerzum vezessen és megmutassa, hogy milyen csodák várnak rád! Ha a kívánságaid nem teljesülnek, annak az az oka, hogy a felsőbb erőknek más terve van számodra, mégpedig egy sokkal tökéletesebb. Élvezd az életnek nevezett utazást!

Ikrek: Álmaid megvalósulnak!

Az Univerzum a következő időszakban arra ösztönöz, hogy teljesen önmagad légy és azt tedd, amit szeretsz, amit jónak tartasz, ami boldogságot okoz neked. Ha úgy érzed, hogy csak egy helyben álldogálsz, az Univerzum segíteni fog, hogy változtathass az életeden. Olyan energiákat küld neked, amelyek segítenek kiemelni az erősségeid, megmutatják, hogy hogyan valósítsd meg a terveidet, álmaidat.

Rák: Nyisd ki a szívedet!

A következő időszakban kövesd kitartóan az utadat, dolgozz az álmaidon, légy türelmes, és haladj lépésről lépésre. Észre fogod venni, hogy az eredmények nem sokáig váratnak magukra. Nyisd ki a szívedet, és ne félj beszélni arról, hogy mit érzel, hogy a körülötted lévő világ jobban megértsen és megismerjen. Az Univerzum a segítségedre lesz!

X