Az Univerzum üzenete hétvégére minden csillagjegynek a Hold a Szűzben és a Hold trigon Jupiter alatt 2023. április 29. – 30. között!

Kos

Az Univerzum azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy kitűzz magad elé egy olyan célt, amely összhangban áll a természeteddel és a legbensőbb vágyaiddal, és azt kövesd. Döntsd el, hogy, mit szeretnél, majd tedd meg az első lépést, a többi majd jön magától.

Adj hálát azért, amilyen vagy, és amid van ebben a pillanatban. Ez segíteni fog abban, hogy tisztán láss, és tudatosítsd azon tapasztalatok összességét, amelyek életed e fontos pontjához vezettek.

Ne félj a hibázni, az adott pillanatban mindig a lehető legjobb döntést hozod meg. Ha nem vagy megelégedve, választhatsz mást.

Bika

Ezen a hétvégén az energiák arra ösztökélnek, hogy tekintsd át az életed azon területeit, amelyen változtatni szeretnél. Indulj tiszta lappal, hagyd magad mögött a múlt gyötrelmeit.

Ez egy csodálatos időszak lesz arra, hogy örömet vigyél az életedbe, hagyd magad inspirálni, irányítani.

Frissítsd fel a kapcsolataidat vagy építs újakat. Ezekben a napokban a legnagyobb figyelmet az emberi kapcsolatokra fordítsd, nagyon fontos, hogy a változásokat fogadd könnyedén.

Ikrek

Az elmúlt időben túl sok nehézséggel szembesültél, a stressz pedig kezdett eluralkodni rajtad.

Próbálj egy kicsit lazítani, befelé fordulni, ne akarj mindent egyszerre, állítsd újra a fontossági sorrendet. Az is nagyon fontos, hogy egy határozott álláspontot képviselj, és ne akarj mindenáron mindenkinek megfelelni.

Itt az ideje, hogy a „cselekvés” állapot helyett egy kicsit most a „létezésre” koncentrálj. Figyelj arra, ahogyan megnyilvánulsz, és válaszd a számodra legkönnyebb utat.

X