Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen elolvasni a jóslatokat, mert ezáltal felkészültebben reagálhatunk a váratlan helyzetekre.

Kos – Utazás

Eljött a várva-várt változások ideje. Kiegyensúlyozottan haladsz a kijelölt cél felé, élvezd a cselekvést, a könnyedséget és a számtalan kalandot. Ne aggódj, az út könnyű lesz, nem kell sokat fáradoznod, de az előre elkészített, pontosan kidolgozott terveid most nem fognak működni. Engedd, hogy a jelen pillanat inspiráljon, add át magad a történéseknek. Ezen a héten új barátokra teszel szert, és számtalan vidám élményben lesz részed.

Bika – Lelkesedés

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor jóval tisztábban fogod látni az előtted álló célt, és könnyebben hozol meg igen fontos döntéseket. Amint az illúzió összedől körülötted, egyre inkább érzékelni fogod a valóságot. Ne engedd, hogy rád telepedjen a káosz érzete, bízz a szívedben és a megérzéseidben. Mielőtt meghoznál egy fontos döntést, tegyél fel magadnak egy pár igen fontos kérdést. A legfontosabb, hogy mindig tudd, hová szeretnél eljutni.

Ikrek – Bizalom

Ezen a héten kihívást fog jelenteni számodra az ismeretlennel való találkozás, és nagy bátorság kell ahhoz, hogy fejest ugorj egy új dologba. Bízz magadban, és hidd el, hogy ez a változás valóban hasznos lesz. Az eddigi tervek és előkészületek most nem működnek, ezért hát légy figyelmes és éber. A titok abban rejlik, hogy minden helyzetben légy önmagad, élvezd az új dolgok kínálta lehetőségeket.

Rák – Semmi szokatlan

Ez a hét viszonylag csendes lesz, semmi feszültség, felfordulás, zűrzavar, élvezd teljes szíveddel, hogy minden nap egy csodálatos ajándék. Döntsd el, hogy több időt töltesz a szeretteiddel, menj ki a természetbe, vagy szentelj több időt a kedvenc hobbidnak. Ez az időszak nem megfelelő az üzleti projektekre, inkább pihenj, töltekezz, a munka megvár. Cselekedj a lehető legtermészetesebben, és engedd, hogy a szíved vezéreljen.

Oroszlán – Te vagy a világ

A következő napokban egy fontos projektben vehetsz részt, egy olyan ajánlatot fogsz kapni, amiről eddig még csak álmodoztál. Ez egy csodálatos lehetőség, hiszen az eddig megszerzett tudást végre gyakorlatba ültetheted. Fordíts nagyobb figyelmet a kommunikációra és a csapatmunkára, ez most különösen hozzájárul ahhoz, hogy sikeres lehess. Az eddigi tapasztalataid alapján “befolyásos” pozícióhoz juthatsz, minden követelménynek megfelelsz ahhoz, hogy megfelelő vezető lehess.

Szűz – Teher

Olyan időszakon mész keresztül, amikor tudatosul, hogy melyek az igazán fontos dolgok számodra, és mik azok, amelyekről inkább jobb, ha lemondasz. Most lehetőséged nyílik arra, hogy elszakadj a múlt terheitől, gondolkozz el azon, hogy milyen életet szeretnél élni az elkövetkezőkben, és változtass. Koncentrálj az álmaidra, éld a saját életed, ne engedd, hogy mások irányítsanak. Ha mindig csak az elvárásoknak élsz, soha nem leszel boldog és kiegyensúlyozott!

Mérleg – Ugrás

Minden esélyt megkapsz arra, hogy helyesen dönts, így könnyen kijöhetsz a zsákutcából. A munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban most könnyen meg tudod hozni a megfelelő, számodra előnyös döntést. Vállald a kockázatot, lépj túl a korlátaidon, a régi berögződéseken, élvezd ki a változásokkal járó lehetőségeket. Mindenképpen figyelj a kapott információkra, mert azok fontos útmutatásokat tartalmaznak a megteendő lépésekkel kapcsolatban.

Ezt már olvastad?
Válassz egyet az Univerzum pozitív kártyái közül, fontos üzenetet tartogat számodra!

Skorpió – Megértés

Most végre egy kicsit összefüggésükben fogod látni a dolgokat, és jobban megérted, hogy mi miért történik. Így tudni fogod, hogy milyen döntéseket kell meghoznod, merre kell elindulj, és kik a megfelelő támogatók az utad kiteljesedésében. Merülj el a pillanat szépségében, tárd szét a szárnyaidat, hogy új helyekre repülhess. Tele leszel inspirációval, az ötleteidet most gyakorlatba ültetheted, a mindennapi életben is kamatoztathatod a kreativitásodat. Légy nyitott, figyelj az új dolgokra.

Nyilas – Előrejelzés

A következő napokban koncentrálj arra, hogy ellenállj a kísértéseknek, ne dőlj be az olyan embereknek, akik csak kényelmetlen helyzetbe sodornak, és fejfájást okoznak. Tedd fel magadban a kérdést, hogy valóban olyan életet élsz-e, ami neked tetszik, vagy inkább csak másoknak szeretnél kedvezni. Maradj jelen, próbáld maximálisan megélni a pillanatot, figyelj arra, ami körülötted és benned zajlik. Az intuíciód nagyon pontosan fog vezetni ebben a zűrzavaros időszakban.

Bak – Politika

Nagyon jól működik most a megérzésed, hallgass azokra a jelekre, amelyeket a környezetedből kapsz, légy figyelmes. Olyan helyzetekkel szembesülhetsz, amikor azt érzed, hogy mások manipulálni akarnak, vagy negatív kritikák által irányítják az életed. Minél figyelmesebb vagy, annál jobban elkerülheted a konfliktushelyzeteket. Vedd le a maszkot, próbálj maximálisan önmagad lenni, az őszinteséggel sokkal többet érsz el, mint a hamis álarcok viselésével. Bízz magadban, bízz abban, amit érzel.

Vízöntő – Pihenés

Jobb lenne, ha egy kicsit több időt szentelnél a pihenésnek, mert tele vagy olyan energiákkal, amelyek most nem túl előnyösek számodra. Lassíts le, és élvezd a jelenlét örömteli állapotát. Légy nyitott, nézz körül, hogy milyen lehetőségeid vannak, figyelj arra, hogy a lehető legjobb mellett dönts. Semmit ne végezz kényszerűségből, koncentrálj arra, hogy jól érezd magad a bőrödben és a világban. Hagyd nyitva az ajtót az új dolgok számára, és figyelj arra, ami most történik körülötted.

Halak – Múltbeli kötődés

Ha mostanában azon kapod magad, hogy az emlékek dobozában turkálsz, jó lenne, ha inkább a jelenre fordítanád a figyelmed. A puszta létezés minden áldását feltárja most előtted, csupán annyi a dolgod, hogy élvezd az ajándékot. Nagy lehet a kísértés, hogy a múlt pozitív emlékein nosztalgiázz, de így csak lemaradsz a jelenről, és néhány fontos döntés meghozataláról. Az irány és a cél megvan, csupán annyi a dolgod, hogy minél magabiztosabban tedd meg egymás után a szükséges lépéseket.

Forrás: