Az Univerzum üzenete az összes csillagjegy számára 2021. június 1. és június 6. között!

Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáival intünk búcsút májusnak, és köszöntjük a júniust. Az Univerzum üzenetét most is érdemes figyelemmel végig olvasni, mert a titkok, összefüggések a részletekben rejlenek.

Kos – The Queen of the Light

Végre elérkezett a várva várt siker híre. Minden lépéssel egyre közelebb kerülsz az álmaidhoz. Eddig keményen dolgoztál, de most valahogy minden sokkal könnyebben megy, feltárul előtted a helyes út, és büszke lehetsz magadra, hogy ennyire kitartó voltál. Csak gratulálhatsz saját magadnak azért, hogy ennyire kitartó és odaadó voltál, csak így tovább, most az életed egy újabb szakasza kezdődik. Az út nyitva áll előtted, lépéseidet irányítsa a könnyedség.

Bika – The Dream Walker

Soha ne felejtsd el az álmaidat, emlékezz vissza, azokra a dolgokra, amiket egykor olyan szenvedélyesen műveltél. Ne mondjon le róluk! Még akkor is, ha a jelenlegi állapotod nem túl inspiráló, hidd el, hogy a saját magaddal, vagy a külvilággal való állandó harc nem vezet sehová. Az, hogy hogyan reagálsz a mindennapi kihívásokra, miként gondolkodsz, az egész életedet meghatározza. Ne ragaszkodj túlságosan a dolgokhoz, add át magad az áramlásnak, hiszen minden lehető legjobb időben történik az életedben.

Ikrek – The Arrow Master

Néhány egyértelmű jel mutatja most, hogy az eddig irány nem volt a legjobb választás, itt az ideje újratervezni a dolgokat. Egy kellemetlen helyzettel kell megküzdened, de ne add fel. Legyen szó személyes vagy üzleti kapcsolatról, most a legfontosabb, hogy felülvizsgáld, mi az, amire igazán vágysz. Légy magadhoz a lehető legőszintébb, gondolkozz el, hogy mit kell megtenned céljaid elérése érdekében. Ha valami nem megy, ne erőltesd, keress egy másik utat.

Rák – Sisters of the Seasons

Ahogy a természet is megújul tavasszal, most te is egy igen jelentős átalakulás előtt állsz. Határozd meg, hogy mi a célod, de engedd, hogy maguktól történjenek a dolgok, szemléld nyugodtan az események természetes lefolyását. Most van az új kezdet ideje, legyen szó akár a szakmai-, akár a magánéletedről. Járj nyitott szemmel, figyelj az ötletekre és tanácsokra, amelyek mostanában felbukkannak az életedben. Ne ragaszkodj a régi elavult dolgokhoz, főleg, ha már nem szolgálják a hasznodat.

Oroszlán – The Chess Queen

Lehet, hogy néhány dolog nem úgy alakul az életedben, ahogy szeretnéd, ne felejtsd el, hogy minden erőforrásod megvan a békés és bőséges élethez. Tedd fel magadban a megfelelő kérdéseket, és sokkal közelebb fogsz kerülni az álmaidhoz. Figyelj jobban a rejtett jelekre, hallgass a megérzéseidre, hiszen csak úgy lehetsz igazán boldog, ha a saját életedet éled, és nem mások elvárásainak próbálsz megfelelni.

Szűz – The Dragon’s Duel

Ez a hét a kontrasztokról, a kettősségek megtapasztalásáról szól. Szerelem és félelem, jó és rossz, kellemes és kellemetlen. Rá fogsz jönni, hogy az életben nincs csak fehér és fekete, összefüggésében kell szemlélni a dolgokat. A választása a te kezedben van, minden pillanatban eldöntheted, hogy melyik a legjobb lehetőség számodra. A kérdés csupán az, hogy a szívedre vagy az elmédre hallgatsz. Téged szolgálnak a döntéseid, vagy csak terhet jelentenek. Légy türelmes, és figyelj teljes lényeddel arra, hogy mi a lehető legjobb számodra. Válassz elvárások és ítélkezés nélkül.

Mérleg – The Fire Prince

Az elmúlt napokban káosz és szorongás uralkodott el rajtad, és ez akadályokat állít fel a kreatív gondolkodásodban, amire viszont nagy szükséged lenne a problémák megoldásában. Soha ne cselekedj agresszívan, lassíts, légy egy kicsit türelmesebb, az erőszakosság semmi jóra nem vezet. Hallgass a megérzéseidre, hiszen így egyértelmű jeleket kaphatsz a fontosabb döntések meghozatala előtt. Nagyon figyelj azokra a helyzetekre, amelyek számodra nem világosak, kerüld a végleteket.

Skorpió – The Keeper of the Scales

Tiszta káosz lesz ez a hét, és az alacsony önbizalmad, az állandó önkritika bizony nem lesz segítségedre. Az az érzésed, hogy valaki a háttérből megpróbálja irányítani az életedet, és ettől kissé pranoiás leszel, sehogy sem találod a belső egyensúlyod. Úgy tűnik, jót tenne egy kis vakáció, amikor végre nem kell felelősségteljes döntéseket hoznod, nyugodtan hátradőlhetsz, és relaxálhatsz. Mindent megtennél, hogy végre újra megtaláld az egyensúlyodat, de úgy tűnik, hogy a sok kapkodásban egyik módszer sem bizonyul hatékonynak. A legfontosabb az lenne, hogy add fel a káros szokásaidat, és iktasd ki az életedből a toxikus barátságokat.

Nyilas – The Resting Tree

Az utóbbi időben nem kevés problémával szembesült, és a stressz szinted bizony maximálisra emelkedett. Vizsgáld át egy kicsit a történteket, és akkor olyan problémákra is választ fogsz kapni, amelyeket eddig észre sem vettél. Tervezd újra a dolgok fontossági sorrendjét, és ne fordíts most túl sok időt a jelentéktelen történésekre. Soha nem fogsz egyről a kettőre jutni, ha mindig elveszel a legapróbb részletekben. Itt az ideje, hogy visszatalálj az igazi énedhez, válaszd azt az utat, ahol a lehető legjobban érzed magad, és az akadályok maguktól el fognak múlni. Kerüld a zajos embereket és helyeket.

Bak – The Diamond Dreamer

Vizsgáld át egy kicsit az anyagiakkal kapcsolatos aggályaidat, ne merülj el annyira a pénz világában, hiszen az élet azon túl is létezik, és igenis valóságos. Szerinted csak az a gazdag ember, aki anyagi javakat halmozott fel? Vigyázz, mert a túlságosan pénzközpontú gondolkodásra végül nagyon ráfizethetsz. Valahányszor nem azt kapod, amit szerettél volna, egy sokkal jobb dolog jelenik meg az életedben. Ne engedj a csalódásoknak, hiszen te vagy az életed megteremtője.

Vízöntő – The Camel Boy

Itt az ideje egy külső-belső nagytakarításnak. Megfelelő étrenddel, méregtelenítéssel és sportolással megtisztíthatod a szervezeted, de egy alapos nagytakarításra, a szekrények elrendezésének, a selejtezésnek is eljött az ideje. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyeket, már nem használsz, így készítheted elő a terepet az új dolgok számára. Várd tárt karokkal az új dolgokat, új lehetőségeket. Ha valami nem megy egyedül, nyugodtan kérj segítséget, most mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy a lelked szárnyaljon!

Halak – The Phoenix

Az életed egy fontos szakasza ért véget, és egy új időszak kezdődik. Használd ki a lehetőségeket, élvezd az életet, szárnyalj. Lehetséges, hogy egy szakítás vagy egy munkahelyi kudarc nehezíti meg most az életed, de próbálj optimistán tekinteni az előtted álló időszakra. Most minden a te érdekedben történik, itt az ideje, hogy változtass a látásmódodon. A végeredmény összhangba kerül a személyiségeddel, a változás pedig csodálatos lesz.

Forrás:

X
error: Content is protected !!