Az októberi napfogyatkozás szerencsét és a múlt karmájából való felszabadulást hoz magával – Az asztrológusok szerint ilyen hatással lesz a csillagjegyekre

Októberben a Mérleg szezon kellős közepén vagyunk, amikor a harmónia, az igazságosság és a társadalmi kegyelem uralkodik. A beszédes Merkúr október 4-én csatlakozik a Naphoz a Mérlegben, és ennek a Levegő jegynek a varázsát és diplomáciáját hozza kommunikációs stílusunkba, és lehetőséget ad arra, hogy igazságosan mérlegeljük a helyzet minden oldalát.

A Mérleg napfogyatkozása október 14-én, a Bika holdfogyatkozása pedig október 28-án érkezik. A halloween-hétvége is ugyanilyen intenzív lesz, október 28-án erőteljes teliholdfogyatkozás várható a Bikában.

Ez a napfogyatkozás egy utolsó lehetőséget kínál számunkra, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és teljes mértékben befogadjuk a közelmúltbeli átalakulásunkat.

Kos

A hónap intenzitása az október 14-i Mérleg újholdas napfogyatkozásával fog erősödni. Ez a napfogyatkozás megzavarhatja kapcsolataid, és arra késztet, hogy hagyd magad mögött a múltbeli szívfájdalmakat és árulásokat, hogy üdvözöld a hozzád jobban igazodó érzelmi elkötelezettségeket.

Bika

A hónap egy mélyen átalakuló holdfogyatkozással zárul a jegyedben október 28-án. Ez a nagyon személyes holdvilág párosul a hatalmas Jupiter bolygóval, ami a jelentős spirituális növekedés és felszabadulás időszakát jelzi.

Ikrek

A Mérlegben október 14-én napfogyatkozás következik be, amely kiváló lehetőséget kínál a múlt megtört álmainak gyógyítására és új inspirációk felé. A Merkúr október 20-i energiája elősegíti a napfogyatkozás során kapott információk átgondolását.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal