2021. január 28-án lesz az év első Teliholdja – méghozzá az Oroszlán jegyében, amit az erő és a drámaiság jellemez.

Január végén igazi kozmikus robbanásra számíthatunk – az év első Teliholdja az Oroszlán jegyében ragyog fel, ez a csillagjegy pedig a következő tulajdonságokról ismert: makacsság, erő, önbizalom, kreativitás, irányítás és erős szeretetet.

A Telihold január 28-án éri el csúcspontját, és számos különböző bolygó kapcsolata is közrejátszik majd az eseményekben, amik kozmikus ütközésekhez vezetnek. De nem kell aggódnunk, a kreativitásunk kivirágzik, és az önbizalmunk jelentősen megnő, ami lehetővé teszi, hogy végrehajtsunk néhány fontos változtatást, amit eddig különféle okok miatt halogattunk.

A januári Teliholdat Farkas Holdnak is nevezik, de ironikus módon inkább a bennünk rejlő Oroszlánt hozza felszínre, a csillagjegynek köszönhetően, amiben felragyog.

Az Oroszlán hatással lesz ránk, arra ösztönöz minket, hogy megmutassuk a bátorságunkat, a karizmánkat és a kreativitásunkat. Elérkezett az idő, hogy végre higgyünk magunkban. Most kell kilépnünk a komfortzónánkból, dolgoznunk kell önmagunkon, értékeket kell teremtenünk a kapcsolatainkban, és szenvedélyesen kell dolgoznunk a szakmai projektjeinken és az álmainkon.

Ebben az időszakban nem kerülhetjük el a drámát

Ebben az időszakban a dráma is a mindennapjaink része lesz. Mivel a Telihold az Oroszlánban van, nincs mód rá, hogy elkerüljük a bolygók „ütközéseit”. Ezt a Teliholdat erősen befolyásolja a Mars és az Uránusz – ez a két kiszámíthatatlan bolygó – valamint a Szaturnusz és a Jupiter is.

Ha keressük, a nap minden pillanatában konfliktusra bukkanhatunk. Fontos, hogy megpróbáljuk kezelni ezeket, amíg még szinte jelentéktelenek, hogy ne fajulhassanak fájdalmas veszekedésekké, amelyekben mi magunk és a szeretteink egyaránt sérülhetünk. Szükségünk lesz a türelmünkre és a belső karizmánkra, hogy elkerülhessük e fölösleges, felforrósodott pillanatokat.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp november 27. vasárnap – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Skorpiók, Ikrek, Bikák varázslatos napra ébredtetek!

Lássuk az Univerzum néhány hasznos tanácsát, amelyet nem árt, ha szem előtt tartunk:

Mit kell tennünk: Higgyünk magunkban.

Legyünk bátrak. Kommunikáljunk nyíltan a körülöttünk lévő emberekkel. Legyünk türelmesek.

Vegyünk le minden álarcot, és legyünk önmagunk, mondjuk ki azt, amit gondolunk, és amit érzünk anélkül, hogy attól félnénk, megítélhetnek ezért. A Telihold lehetőséget ad arra, hogy nyíltan beszéljünk mindarról, amit érzünk.

Mit nem szabad tennünk: Ne veszítsük el a türelmünket.

Ez az időszak próbára tesz minket, ezért nem szabad hagynunk, hogy az indulataink eluralkodjanak rajtunk. Váratlan eseményekre számíthatunk, olyan pillanatokra, amik komoly vitákat generálhatnak.

Fontos, hogy türelmesek maradjunk, és senkinek se engedjük, hogy megfosszon minket a lelki békénktől.

Ne veszítsük el az identitásunkat a szerelemben.

A Vénusz Holdra gyakorolt hatása miatt féltékenység jelentkezhet a párkapcsolatokban. Lehetséges az is, hogy folyamatos hatalmi harcokat vívunk a kapcsolatainkban.

Fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkkal és szeretteinkkel, és ha igazán szeretünk valakit, hajlandónak kell lennünk a kompromisszumokra.

Forrás: