Az egyik kártya varázslatos üzenetet tartogat a számodra – nyisd meg a neked szánt üzenetet!

A világ csodálatos és gyönyörű! Az élet egy nagy kaland. Néha szórakoztató és kedves kaland, máskor nem túl kellemes, de mindenképpen szükséges. Bárhogy is legyen, folyamatosan haladunk előre, és közben élvezzük az életet.

Ez az előrejelzés segít abban, hogy felkészülten nézhess szembe az előtted álló nappal. Ne félj attól, hogy a kártyák esetleg nem megfelelő jóslatot adnak.

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a legszimpatikusabb, és fogadd be a varázslatos üzenetet, amit a számodra tartogat.

Örök Föld

Ezt a kártyát azért hozta ma utadba a sors, hogy emlékeztessen rá, mennyire fontos, hogy időt tölts a természetben, és kapcsolatba kerülj az Anyatermészet gyógyító energiáival. Hagyd, hogy a napfény felmelegítsen, a szellő cirógassa az arcodat, és érezd magadon a Földanya örök szeretetét. Minden harmóniában van.

Hallgasd a szelet, és hagyd, hogy az elméd megtisztuljon minden felesleges gondolattól és problémától. Élvezd a madárcsicsergést, és sütkérezz a napon. Amikor a természetben vagy, másképp kezded szemlélni a dolgokat, eszedbe jut, mi az, ami igazán fontos az életben.

Hagyd, hogy a most átélt időszak az inspiráció és a gyógyulás ideje legyen, és hagyj időt magadnak arra, hogy újra felfedezhesd az igazi énedet.

Szeretet

A lelked tele van végtelen szépséggel, fénnyel és kreatív energiával. Amikor felfedezed a benned rejlő spiritualitást, újra kapcsolatba kerülsz a benned rejlő végtelen igazsággal, és világosabbá válik előtted az életcélod. A valódi éneddel való összekapcsolódás mély és szent élmény.

Az öröm időnként talán túlságosan is eláraszthat. Találd meg a módját, hogy valamilyen formában kifejezd az érzéseidet, és engedd szabadjára azokat. Miközben megismered a valódi énedet, az életedet, és a körülötted lévők életét, a lehető legpozitívabb módon átalakulsz.

Érzelmek

Számos elfojtott érzés halmozódott fel benned, és itt az ideje, hogy ezeket elengedd. Ne félj megnyitni a szívedet, engedd meg magadnak, hogy sebezhető légy. A legjobb megoldás, ha megszabadulsz minden stagnálástól. Eljött az ideje, hogy begyógyítsd a régi sebeket, megújulj, és belekezdj egy pozitív átalakulásba.

Az érzelmek vihara hamarosan lenyugszik, és a szíved megtelik szeretettel. A jelenlegi események a szeretet láthatatlan erejének köszönhetően történnek meg, és te lemerülsz egy hatalmas fénytengerben.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük