Az április 20-i Újhold erőt ad nekünk, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk!

Most igazán mélyen ráhangolódhatunk a lelkünkre. Imádkozhatunk a szabadságért, azért, hogy azok lehessünk, akik valójában vagyunk, eldobhatjuk az álarcokat, és megmutathatjuk az igazi önmagunkat.

Az ilyen pillanatokban teremtjük a legjobb és legszebb kapcsolatokat a körülöttünk lévő emberekkel, és példát mutatunk azoknak is, akik fontosak számunkra.

Az Univerzum a mi javunkat akarja még ebben a sötét időszakban is, tele intenzív energiákkal. Az végbemenő asztrológiai jelenségek miatt elsötétült égbolton felragyog az Újhold, ami szeretetet, gyógyulást és szabadságot hoz magával – különösen annak a szabadságát, hogy végre azok lehetünk, akik valójában vagyunk.

Április 20-a érdekes nap az Univerzumban: Mi történik ezen a napon?

Április 20-a a 19-20-21-es háromszög része – ebben az időszakban 4 robbanásszerű asztrológiai esemény következik be, amelyek felforgatják a világunkat.

Április 19-20-án hibrid napfogyatkozás következik be – ez az év első napfogyatkozása – ugyanakkor április 20-án a Nap belép a Bikába és ezzel egy időben az Újhold is a Bikában ragyog fel, majd április 21-én a Merkúr retrográd szakaszba lép.