Márciusban az Univerzum lehetőséget ad arra, hogy megtervezzük a jövőnket. Sikerül végre lezárnunk a múltat, és elgondolkodnunk azon, mit szeretnénk a jövőben.

A március hihetetlen energiát hoz az életünkbe, és asztrológiai szempontból 2021 egyik legmozgalmasabb hónapjának számít. Ebben a hónapban sikeresen dolgozhatunk önmagunkon. Lehetőségünk van előrelépni, fejlődni, új és érdekes dolgokat tanulni.

Az asztrológiai újév márciusban kezdődik, a Kos pedig az állatövi jegy első jegye. Tehát az asztrológia újév az új kezdet jelentőségével bír, egy új fejezet lehetőségét jelenti. A csillagok segítenek abban, hogy változtassunk valamin az utunknak ebben az új szakaszában. Ebben az évben elfelejtjük a múltat ​​és felkészülünk a jövőre.

Ezek az asztrológiai események várnak ránk márciusban:

Március 3-án a Mars belép az Ikrekbe

Ebben a hónapban a Mars az önkifejezés és a kommunikáció felé vezet bennünket. Erős késztetést érezhetünk az új, inspiráló ötletek megosztására, vagy kreatív tervekkel állhatunk elő a következő időszakra.

Március 4-én Merkúr – Jupiter együttállás

Minden eddiginél több támogatást kapunk a kommunikációhoz, az önkifejezéshez. Ez az időszak kiválóan alkalmas a személyes fejlődésre.

A csillagok azt tanácsolják, hogy figyeljünk oda önmagunkra, és az útra, amin haladni szeretnénk. Ideje, hogy új dolgokat tanuljunk, és egy kicsit kilépjünk a komfortzónánkból.

Március 10-én a Nap – Neptunusz együttállás

A Nap együttállásba kerül a Neptunusszal és ez az esemény egy misztikus és varázslatos időszakot hoz magával. A Neptunusz az a bolygó, amely gyönyörű reményeket, vágyakat és csodálatos álmokat hoz az életünkbe.

Minden rezgés maximálisan felerősödik, mivel erre az égi jelenségre a Halak jegyében kerül sor. Ezen a napon jelentősen felerősödik az intuíciónk – a magasabb énünk vagy az angyalok a szokásosnál több információval látnak el bennünket.

Március 13-án Újhold a Halakban

Ez egy varázslatos Újhold lesz, mintha csak tündérporral hintettek volna be mindent – nagyszerű alkalom ez arra, hogy végre tisztán lássunk a kapcsolatainkban. Ez az időszak arra is jó, hogy nagy erőfeszítéseket tegyünk annak érdekében, hogy szakmailag eljussunk oda, ahová szeretnénk.

Ezt már olvastad?
Válassz egyet az Égiek pozitív kártyáiból, hogy megtudd mit üzennek a közeli jövőddel kapcsolatban!

Március 15-én a Merkúr belép a Halak jegyébe

A Merkúr nem talál semmi jót a Halak jegyében. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy az út tele van negatív érzésekkel és hangulatokkal, bizonytalansággal és problémákkal. Ezen a napon meglehetősen összezavarodottak és ingerlékenyek leszünk.

Ez nem a legmegfelelőbb időszak a fontos döntések meghozatalára. A Merkúr április 15-én lép ki a Halak jegyéből.

Március 20-án kezdetét veszi az asztrológiai újév, ekkor lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség, és a Nap belép a Kos jegyébe

A nap belép a Kosba, a nappal és az éjszaka pedig egyenlő hosszúságúak lesznek. Ez az időszak a kozmikus energia szempontjából rendkívül erős. Itt az ideje, hogy elvessük a magvakat az élet újabb szakaszához.

Március 21-én a Mars hihetetlen energiát bocsát ki

Ebben az időszakban a Mars energiája hihetetlenül erős lesz – felszínre hozhat olyan elfeledett vagy eltemetett problémákat, amelyekkel most foglalkoznunk kell, és a jövővel kapcsolatos félelmeinkkel is szembe kell néznünk. A csillagok azt tanácsolják, hogy ne kapkodjunk, és legyünk türelmesek nemcsak önmagunkkal, de másokkal szemben is.

Március 25-én Vénusz – Nap együttállás

A Nap ismét egy vonalba kerül a Vénusszal. Itt az ideje, hogy jobban odafigyeljünk önmagunkra. Most bevonzhatunk bizonyos dolgokat, és kialakíthatjuk azt az életet, amire vágyunk.

Március 28-án Telihold a Mérlegben, és Chiron – Vénusz együttállás

A Chiron hihetetlenül erős aszteroida; gyógyírt jelent a sebekre, fájdalomra, szenvedésre. Ez az időszak jó a múltbeli traumáink feloldására, a körülöttünk lévő emberekkel való kapcsolataink erősítésére és a lelkünk gyógyítására.

Forrás: