Asztrológia: Ezek lesznek 2023. Áprilisának legfontosabb eseményei!

Asztrológia: Ezek lesznek 2023. Áprilisának legfontosabb eseményei!

Április a remény, a szeretet, a meghittség, a változásokat hozó hónap. A legfontosabb, hogy elfogadjuk az életet olyannak, amilyen, a jó és rossz dolgokkal együtt. Tanuljunk meg hálásnak lenni azért, amink van, éljünk a jelen pillanatban, a szívünkben keresve az igazi boldogságot.

A 2023. áprilisi kollektív numerológia azonban a 2-es szám rezgéseit hordozza magában, és szorosan kapcsolódik olyan témákhoz, mint a kettősség, a harmónia, az egyensúly és a belső béke.

Nézzük, mit tartogat számunkra az Univerzum a következő hetekben.

Április 6.: Rózsaszín Szuperhold a Mérleg jegyben

A rózsaszín Szuperhold a Mérlegben az egyensúly és a belső harmónia, valamint az emberek iránti szeretetet jelképezi. Ez az időszak arra tanít bennünket, hogy kapcsolataink belső énünket tükrözik. Azok az emberek, akiket az életünkbe vonzunk, olyan tükrök, amelyek saját hiedelmeinket, mintáinkat és vágyainkat tükrözik. Megtanulunk arra figyelni, hogy mit akarunk, nem csak a körülöttünk lévőktől, hanem önmagunktól is.

Április 7.: Belépünk a Merkúr pre-retrográd árnyékába

A Merkúr pre-retrográd árnyéka április 7-én kezdődik, és olyan, mint egy kozmikus pillantás a hurrikánba, amely hamarosan elér minket. Ám az Univerzum azt súgja, hogy nem kell félnünk a Merkúr visszafelé fordulásától, hiszen ez egy tökéletes alkalom arra, hogy rendet tegyünk gondolatainkban és életünkben.

X