November 15-én reggel 6:47-kor a Skorpió jegyében szuper újhold lesz, amely az érzelmi növekedés időszakát hozza magával.

A november 15-i újhold meggyógyítja lelkünk minden sérülését. Sokan szembesülünk olyan dolgokkal, amelyeket a szívünk mélyére rejtettünk. Az egész folyamat, amin most keresztülmegyünk, segít, hogy megkönnyebbüljünk, és meggyógyuljunk.

A novemberi szuper újhold egy kissé felrázza a dolgokat, mielőtt rendbe hozná azokat. Lehetséges, hogy először káoszt, fájdalmat, szenvedést, esetleg szorongást érzünk, majd belépünk az elfogadás és a stabilitás szakaszába. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne bujkáljunk tovább, legyünk őszinték magunkkal és éljük át teljes mértékben az érzéseinket, hogy meggyógyulhassunk a múlt sebeiből, hogy aztán a jelenre és a jövőre koncentrálhassunk.

Bármi legyen is az, amit most érzünk, az most képes lesz lerombolni a szívünk köré épített falat, hogy felfedje az élet igazságát. Ezek az érzelmi állapotok gyakran kényelmetlenek, de spirituális ébredéshez vezetnek. Ez az a folyamat, amire szükségünk van, mert ez teszi lehetővé a valódi gyógyulást.

Figyelünk arra, mit is érzünk valójában

Az erős Skorpió hatása alatt késztetést érzünk arra, hogy kapcsolatba lépjünk belső énünkkel. Ez a legjobb alkalom minden érzelem és lelkiállapot átélésére. Ez a legjobb pillanat, hogy megszabaduljunk minden felhalmozott energiától, fájdalomtól, szenvedéstől és szomorúságtól.

A csillagok azt tanácsolják, legyünk őszinték magunkhoz, és válaszoljunk a következő kérdésekre:

  • Melyek a legbelsőbb álmaink és vágyaink?
  • Miben reménykedünk valójában?
  • Mit vagy kit szeretünk?
  • Mi az, ami nem engedi, hogy olyan életet éljünk, amilyenre vágyunk?
  • Mi az, amitől a legjobban félünk?

Fontos, hogy a válaszaink a lehető legőszintébbek legyenek. Itt az ideje alaposan átgondolni a fenti kérdéseket, hallgatni a szívünkre, és mélyen a lelkünk mélyére nézni, hogy rájöjjünk, mit akarunk, hogy ne ragaszkodjunk tovább a múlthoz, és hogy új és harmonikus teret hozzunk létre önmagunkban.

Ezt már olvastad?
Napi horoszkóp január 29. vasárnap – Ma beköszönt az életedbe a szerencse, ha ezek közé a jegyek közé tartozol!

Mire emlékeztet bennünket az Univerzum?

Észben kell tartanunk, hogy az érzéseink csak a mienk, és nem feltétlen képviselik az igazságot. Csak azt mutatják, amit mi tapasztalunk – a mi szemszögünkből, rendkívül szubjektív módon.

Ideje megtanulnunk elválasztani az érzelmeinket a valódi énünktől

Mit kell tennünk? Gondoljunk a következőre: ez a mi utunk, a mi életünk. Az utunk során különböző emberekkel és helyzetekkel találkozunk. Az életünkben bekövetkező dolgokkal kapcsolatos érzéseink csak köpenyek, amelyeket egyik úti céltól a másikig viselünk.

A Skorpió szuper újhold idején szembe kell néznünk a legmélyebb, legsötétebb titkainkkal. E folyamat révén egy kicsit többet megtudhatunk valódi önmagunkról.

Egy kissé el kell gondolkodnunk a vágyainkon és az álmainkon – ez több elszántságot, bátorságot és erőt ad nekünk, hogy előrelépjünk, és megküzdjünk azért, amit akarunk.

Lehetőségünk van átalakulni a Skorpió újholdja alatt

A világegyetem támogat bennünket, hogy újra felfedezzük önmagunkat. A múlt csak annyiban számít, amennyiben építkezni tudunk belőle a jövő felé. Itt az ideje előre tekinteni, mert a szuper újhold mindannyiunknak segít, hogy apró léptekkel elinduljunk az élet felé, amiről álmodunk.

Forrás: