Visszatekintesz és békét kötsz a múlttal, előrevetíted a jövőbeli terveidet, és felkészíted a lelked a télre.

A Mérleg legjellemzőbb tulajdonsága: az egyensúly!
Kulcsszavai: boldogság, érzékenység, szórakozás, intelligencia.
Rejtett erő: határtalan kreativitás!

Szeptember 22-e az őszi nap-éj egyenlőség napja volt, ekkor lépett be a Nap Mérleg jegyébe. Hivatalosan is megkezdődött a naptári ősz, az élet számos területén fel kell készülnünk az átmenetre és a változásokra.

Az idei Mérleg szezon segít megszabadulni a mentális akadályoktól, és lehetővé teszi, hogy végre megszabadulj a gondokkal, problémákkal teli gondolatoktól. Ahhoz, hogy valóban változtatni tudj, fontos, hogy hallgass az intuíciódra, és próbálj egy kicsit gyakorlatiasabban gondolkodni.

A Merkúr és a Mars retrográd mozgása kissé összekuszálhatja a terveidet, de ez csak akkor fog megtörténni, ha megengeded. Légy nagyon óvatos a gondolataiddal! Meg kell értened, hogy az életben a legtöbb dolog mulandó, és vannak olyan tények, amelyek nem is léteznek. Hatalmad van, hogy megváltoztasd a hangulatodat és az egész életed is. Lehet, hogy a jövőképed még nem elég világos, de mindenképp tudni fogod, hogy melyek azok a szempontok, amelyeket figyelembe kell venned a döntések előtt.

Minden ember arra törekszik, hogy sikeres és boldog legyen, de őszinte kell legyél önmagadhoz, és cselekedeteidet az Univerzum akaratához kell igazítanod. Hiába szeretnél valami olyan dolgot elérni, amire még nem állsz készen, mert az nem is fog sikerülni. Ezért fontos, hogy türelmes légy, és bízz abban, hogy minden jól alakul.

Használd ki maximálisan a Mérleg energiáját!

A következő időszakban a Mérleg energiája szorosan kapcsolódik az együttérzéshez és a megbocsátáshoz, és az egyensúlyhoz. Soha ne ítélj el senkit a megjelenése alapján, és ne akarj mindig megfelelni a mások által meghatározott elvárásoknak. Mindenkinek megvan a saját karmája, a saját útja, és ezt csak akkor tudod megélni, ha a szívedre hallgatsz.

Meg kell tanulnod szembenézni azokkal az igazságokkal, amelyek elől sokáig menekültél. Itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj az Univerzummal, és segítséget kérj a problémáid megoldására. Engedd, hogy az érzéseid és az intuíciód vezéreljen!

Öleld át és szeresd azt, aki valójában vagy, bízz a saját ítélőképességedben, és tegyél meg mindent a nyugalomért. Ha a körülötted lévő emberek elárasztanak a kéretlen tanácsokkal, ötletekkel, fontos, hogy tisztázd velük, hogy hol a határ, ez egy nagyon fontos lépés, amit meg kell tenned a saját nyugalmad érdekében.

Forrás: