Ideje hagynunk, hogy az Univerzum megmutassa nekünk életünk útját. Itt az ideje, hogy meggyógyítsuk a szívünket, és megóvjuk a lelkünket.

Április 8-án kerül sor a tavasz első teliholdjára, amely egyben az év második szuperholdja is lesz. Az áprilisi teliholdat hagyományosan rózsaszín Holdnak nevezik, és valóban rendkívül látványos jelenség.

A szuperhold általánosságban véve 7%-kal nagyobb és 15%-kal fényesebb, mint a hagyományos telihold.

Ebben az időszakban fontos engednünk, hogy az Univerzum meggyógyítsa a fájdalmas múlt sérüléseit, megvédjen minket a negatív energiáktól, és segítsen továbblépni. Nehéz időszak ez, de véget ér majd ez is, és minden visszatér a normális kerékvágásba.

Nézzük, mit üzen az Univerzum a különböző állatövi jegyeknek a következő napokra:

Kos: Ne félj attól, ami történik. Minden elmúlik majd. Tanulj meg a kis dolgokra összpontosítani, amelyek kisimítják a ráncokat a homlokodon, és mosolyt csalnak az ajkadra.

Bika: Használd ki ezt az időszakot, és fordítsd a figyelmedet önmagadra. A szabadidődet most felhasználhatod arra, hogy megtedd mindazokat a dolgokat, amiket már régóta szerettél volna, de soha nem volt rá időd, mert túlságosan elfoglalt voltál.

Ikrek: Tápláld a lelkedet szeretettel és békével. Találd meg minden napban azt az apróságot, amiért hálás lehetsz. Egészséges vagy, és most csak ez számít igazán.

Rák: Vedd számba, mi mindenért lehetsz hálás. Ne hagyd, hogy az elméd sötét gondolatok közé kalandozzon. Ne feledd, hogy te magad uralkodsz a gondolataidon, koncentrálj a pozitív dolgokra.