Angyalhoroszkóp hétvégére minden csillagjegynek – áldott energia, anyagi javak, bőség…

Kos angyali horoszkóp (március 21. – április 19.)

Angyalhoroszkópod szerint a hétvégén pozitív energia vesz majd körül. Energikusnak és mozgékonynak érzed majd magad, bármilyen akadállyal is kell szembenézned, minden egyes kihívást könnyedén leküzdesz majd. Sok nagyszerű dolog történik veled ezen a hétvégén. Az angyalok mindenben segíteni és támogatni fognak. A segítségükkel sikerül negatív következmények nélkül átvészelned ezt a hétvégét. Próbálj meg ezen a hétvégén egy kis szünetet tartani a napi rutinból, és menj el egy jó nagy kirándulásra a természetbe és szívd magadba az univerzum energiáját. Ami eddig nehezen kezelhetőnek tűnt, könnyen megoldódik! Próbálj meg előre gondolkozni, és láss neki minden olyan feladatnak, amit elterveztél magadban. Boldogságod összhangba kerül az életeddel, nem kell megfelelned senkinek, csak saját magadra összpontosíthatsz.
Ariel arkangyal:
Ariel arkangyal vezethet téged a spiritualitásod felfedezésének útján! Bármikor kérhetsz tőle segítő támogatást, útmutatást, ha nehezedre esik az élet pozitív dolgaira összpontosítani.

Bika angyali horoszkóp (április 20. – május 20.)

Hétvégi angyalhoroszkópod szerint ne lepődj meg azon, hogy jobban fogod érzeni magad és izgatottabb leszel, hiszen hatalmas energia vesz körül. Nem szeretnél visszatekinteni a múltba, hogy mi lett volna ha, vagy hogy egyáltalán jól döntöttél-e bizonyos dolgokban. Ez az elszántságod elfogadást ad neked, hogy előre haladj, bárhová is vezessen az utad. Ezen a hétvégén fogod a legjobb döntéseket meghozni, hiszen most tudsz a leginkább önmagad lenni. Ez azt jelenti, hogy igazán a csúcson leszel! Úgy érezheted, hogy ihletet kapsz arra, hogy elkezdj tervezni egy nagy utazást, vagy belevágj abba, amit igazán szeretnél csinálni. Az angyalok pozitív energiái körbe vesznek és segítenek!
Chamuel arkangyal:
Chamuel arkangyal segít tisztán látni, és megtalálni belső békédet. Ha mostanában túl sok gondolat jár a fejedben, az elterelheti a figyelmedet, hogy sikeres legyél azokban a dolgokban, amelyeket kitűztél magad elé. Ezért ne habozz, kérj útmutatást Chamuel arkangyaltól.

Ikrek angyali horoszkóp (május 21 – június 21)

Hétvégi angyalhoroszkópod szerint egyértelmű, hogy az univerzum mondani akar neked valamit. A hétvége témája az érzések, a változás és a remény. A régi éned talán még mindig azon töpreng, hogy jól döntöttél-e egy bizonyos dologban, vagy hogy minden rendben lesz-e. Ezeket a gondolatokat tedd félre, túl messzire jutottál ahhoz, hogy visszatekints a múltadba. Gondolj pozitív dolgokra és kevesebbet arra, hogy valami nem fog működni, csak azért, mert korábban nem működött. Ezen a hétvégén sok bátorság fog táplálni, ami lehetővé teszi, hogy sikerrel járj bármiben, amibe belevágtál. Ez akár egy új kapcsolat lehetősége is számodra! Használd ezt a kitörő önbizalmat a döntések meghozatalára! Bármikor határozhatsz úgy, hogy megváltoztatod a véleményedet.
Zadkiel arkangyal:
Ha nehezen tudsz elengedni múltbéli eseményeket, kérd nyugodtan a segítségem. Engedd meg, hogy bátorítsalak, és ha úgy adódik, akkor segíteni tudjak neked minden olyan feladatban, amiben egy kicsit bizonytalannak érzed magad.