A teliholdas holdfogyatkozás lelki jelentése a Bikában 2023. október 28-án

A teliholdas holdfogyatkozás a Bikában, amely 2023. október 28-án lesz, jelentős átalakulás időszakát hozza magával. A napfogyatkozások mindig a zavarok időszakai, felerősítik a környezeti energiát, és olyan dolgokat fednek fel, amelyeket korábban talán nem vettünk észre.

A napfogyatkozás átalakulásának varázsa

A fogyatkozások mindig katalizátorként hámozzák le a felesleges rétegeket, elősegítve lelkünk útjának nagyobb hitelességét és átrendeződését. Az átmenet pillanatait jelzik, amikor elérhetjük a magasabb tudatosságot, és új fejezetet kezdhetünk spirituális utazásunkban.

Ez a holdfogyatkozás a Bikában az utolsó egy ciklusban, kivételes ereje van ahhoz, hogy fejezeteket zárjon le. Ha valamit be akarsz fejezni, vagy valaminek szeretnél véget vetni, a napfogyatkozás körüli hetek tökéletes időt kínálnak a cselekvésre.

Használd ki ennek a napfogyatkozásnak az energiáit, hogy bezárd az ajtókat, és megszabadulj mindentől, ami már nincs összhangban a lelkeddel. Bár néha vágyunk arra, hogy irányítsuk ezt a folyamatot, a fogyatkozások általában titokzatos módon hatnak, és arra az útra terelnek bennünket, amelyen haladnunk kell.

Még ha szándékaid vannak is azzal kapcsolatban, amit el akarsz engedni, engedd, hogy a napfogyatkozás felfedje azt, amit látni kell. A kirakó utolsó darabjai megtalálják a helyüket, így hagyd, hogy természetesen illeszkedjenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X