A szeptember 25-től október 1-ig tartó héten megnyílik az égbolt 3 csillagjegy előtt – Örömteli időszakot ígérnek a csillagok

Skorpió

Az univerzum energiája a saját belső erődet tükrözi, és az élénkítő légkört, amelytől úgy érzed, hogy élsz és jelen vagy a saját testedben.

Itt az ideje, hogy megmutasd a világnak, ki vagy, és megoszd gondolataidat és törekvéseidet. Ezen a héten erőt kapsz ahhoz, hogy megbirkózz a kihívást jelentő helyzetekkel, és hogy rendbe szedd a terveidet. Ez lehetővé teszi, hogy előrehaladást érhess el a célod felé.

Ha el tudod kerülni a saját elméd által kreált kihívásokat, sikeres leszel. Ez a hét pozitív és vidám hangulatú lesz, ezért vedd körül magad pozitív emberekkel, és hozd ki belőle a legtöbbet.

Emellett a hét a szakmai életedben is pozitív és érdekes fejleményeket hoz. Lehetőséged lesz arra, hogy a közös munkára és az együttműködésre helyezd a hangsúlyt.

Eljött az ideje, hogy foglalkozz minden olyan problémával, amely kollektív döntést igényel, ha van ilyen. Miközben a növekedés és a javulás érdekében dolgozol, számíts arra, hogy a kedélyállapotod segíteni fog az új kezdetek elindításában.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal