A novemberi hónap szerencsései: ezt a 3 csillagjegyet támogatják a csillagok!

A novemberi hónap szerencsései: ezt a 3 csillagjegyet támogatják a csillagok!

Ezek a csillagjegyek az Univerzum különleges támogatását fogják élvezni a novemberi hónapban!

Minden hónapban vannak olyan csillagjegyek, akiknek egy kicsit jobban kedvez a szerencse. Tudd meg, hogy novemberben a szerencsés jegyek közé tartozol-e, és készülj fel rá, hiszen akár az egész életedet megváltoztathatod!

Nyilas

Egy régóta vágyott, és nagyon fontos lépés fog most bekövetkezni az életedbe. Számodra az utóbbi időszak legnagyszerűbb hónapja lesz a november, bekövetkezik az a bizonyos “tökéletes pillanat”, ami a legideálisabb lesz a változtatásra. Most meghozhatod a jövővel kapcsolatos legfontosabb döntést, amelyhez korábban nem volt bátorságod.

Minden, amibe most kezdesz bele, sokkal gördülékenyebben fog menni. A Vénusz november 1-26. között érzelmi és anyagi szinten egy igen különleges támogatásban részesít, a Jupiter pedig hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő időben a megfelelő emberekkel találkozhass.

Skorpió

Érzelmi területen egyre jobban alakulnak a dolgok, most lehetőséget kapsz arra, hogy a régebbi ügyeidet rendezd, így teljes mértékben felszabadulsz a múlt nyomasztó terhei alól. A november 4-i Újhold tökéletes alkalom lehet egy kettesben eltöltött romantikus vacsorára.

Ha valami különleges dologra vágysz, most könnyen teljesülhet ez a kívánságod is, hiszen a partnered nagyon jól rá fog érezni, hogy mit szeretnél valójában. A hosszú ideje együtt élő párok esetében az összeköltözés vagy a házasság gondolata is felmerülhet. November 19-én a Mars kellő bátorságot fog adni ahhoz, hogy kimondd a legféltettebb vágyaidat is.

Halak

Ebben a hónapban még a szokásosnál is jobban aggódsz, elsősorban a munkád és az anyagi bevételeid miatt. Kérhetsz fizetésemelést, de akár egy jobban fizetett állást is választhatsz. Most könnyen rátalálhatsz azokra a helyzetekre, amely segítségével jövedelmezőbb pénzforrásra tehetsz szert.

Döntsd el, hogy mit szeretnél, élj a jogaiddal, és sokkal sikeresebb lehetsz, mint eddig bármikor. November 26-án a Neptun segítségével maximálisan arra fogsz tudni koncentrálni, amit a legjobban el szeretnél érni. Az Újhold is segítségedre lesz abban, hogy pozitív visszajelzést kapj, és sikereket könyvelhess el a hónap végén.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük