Mérleg

A csendes erő uralkodik minden Mérleg szülött felett. Ez az újhold a Bika jegyében pozitívan hat a gondolataidra és a kreatív ötleteidre. Pezsegni fogsz a ragyogó ötletektől, és szívesen megosztod őket a környezeteddel, mind a szakmai, mind a családi szférában.

És természetesen nagyon pozitív visszhangot fognak kapni: ami aligha meglepő, hiszen a véleményed mindig tele van korrektséggel és józan ésszel. Az egyetlen különbség az, hogy te diszkrét és visszafogott ember vagy. Mindenki ismeri a híres Mérleg semlegességet.

Elég ritkán fordul elő, hogy megosztod másokkal a véleményedet. De furcsa módon mégis szükségét érzed, hogy megtedd, és egy pillanatig sem fogod megbánni. Sokkal magabiztosabbnak és öntudatosabbnak fogod érezni magad tőle. Meghallgatnak majd, isszák a szavaidat, dicsérni fogják a kreativitásodat és a józan ítélőképességedet. Egy jó tanács: tedd ezt gyakrabban! Ha nem lennél olyan szégyenlős, karizmatikus előadó lennél.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem a Halakban lévő negyedhold idején, 2023. június 10 - 11. között!

Ugyanígy, lelkesen hajtva az újhold által, ne habozz, hogy kijátszd a merészség kártyáját és fektesd be bátran magad olyan projektekbe, amelyeket eddig lehetetlennek tartottál. A szerencse az te oldaladon áll, itt az ideje, hogy belevágj! Ha úgy érzed, hogy új projektbe vágnál bele, új vállalkozásba fektetnél be, vagy új hobbiba kezdenél, ez az ideális alkalom erre. Akik szeretnének előbbre lépni a karrierjükben vagy előléptetést kapni, vegyék két kézbe a bátorságukat, és ne várjanak tovább.

Ugyanez vonatkozik azokra is, akik szerelmesek, de még nem merik bevallani szerelmüket a kedvesüknek. Ráadásul a spirituálisabbaknak közületek ez az időszak az önvizsgálatnak és a személyes fejlődésnek is kedvez. Bármilyen tevékenység, amely lehetővé teszi, hogy felfedezzétek elméteket, jótékony hatással lesz rátok: segít bizonyos feszültségek oldásában és a jövő jobb megítélésében.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!