Oroszlán

Ebben az időszakban eljön az optimizmus és a jókedv ideje, nektek, a Tűz elem szülötteinek. Az újhold a Bikában mindent megváltoztat.

Ez különösen inspiráló időszak: kreatívabbak lesztek, mint valaha, hogy megvalósítsátok mindazokat a projekteket, amelyeket eddig halogattatok. Arról nem is beszélve, hogy közben új lehetőségek is adódnak majd. Ne hagyd ki egyiket sem, mert némelyikükkel a legmerészebb álmaidat is megvalósíthatod. Maradj tehát résen!

Szokatlan módon, kedves Oroszlán, ebben az ösztönző időszakban csapatban kell majd dolgoznod. Persze megszoktad, hogy másokat irányítasz, és csak a saját képességeidben bízol, de furcsa módon a cserék és az együttműködések sokkal jobban motiválnak és ösztönöznek majd. Ezek kifizetődnek, hiszen időt takarítasz meg, és gyorsabban eléred majd a céljaidat.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Lehet, hogy a hangulatod kissé alábbhagy, kivéve persze, ha nem szórod a pénzt. Bárhogy is legyen, a Bika energiája egészen az utazás végéig elkísér téged.

Mint mindig, most is képes leszel bátran venni az akadályokat, és a legnehezebb kihívásokat is felvállalni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!