A legszerencsésebb napja a héten minden csillagjegynek az asztrológia szerint 2023. május 22. és 28. között az első negyed Hold a Szűzben alatt!

Íme a hét legszerencsésebb napja az asztrológia szerint minden csillagjegy számára 2023. május 22. és 28. között.

Tudod, hogy döntened kell, de eddig ellenálltál, hogy ezt a más utat válaszd. Azért, mert kockázatosnak tűnik, vagy mert nincsenek garanciák, de mégis, minden félelem ellenére ez a döntés olyan, amitől nem menekülhetsz.

Amikor a sorsodra vagy az univerzum isteni szerencséjére gondolsz, gyakran úgy gondolod, hogy az csak úgy bekövetkezik, a te hibád vagy döntésed nélkül.

A sorsod vagy akár a szerencséd megválasztása megköveteli, hogy önmagadnak azzá a változatává válj, amely magabiztosan és irányítottan követi az álmait. Ez azt jelenti, hogy megalapoztad magad az értékedben és a bizalmadban, függetlenül attól, hogy mi vár rád. Tudod, hogy abba az irányba tartasz, amit neked szántak.

Ebben a pillanatban az univerzum megkönnyebbülten felsóhajtva végre összeesküdhet veled, hogy segítsen neked manifesztálni mindent, amire vágysz.

Kos

Legszerencsésebb nap: május 27., szombat

Ha nem határozod el, hogy saját magadat és az életedet a helyes útra tereled, akkor nem fog megtörténni. Az univerzum nem feledkezett meg rólad, de el kell kezdened olyan irányba mozdulni, ami a legnagyszerűbb énedet támogatja. Használd ki a május 22-28. közötti hetet, és gondolkodj el azon, hogyan lehetsz egészségesebb testben, lélekben és szellemben.

Minél egészségesebb vagy, annál bőségesebben fogsz mozogni a világban, nagyobb sikert és szerencsét hozva számodra.

Bika

A legszerencsésebb nap: május 27., szombat

A boldogság egyszerre csak egy-egy döntésen múlik, különösen akkor, ha az kihívásnak tűnik. Ha belegondolsz, hogy miért van egyeseknek minden szerencséjük, akkor ez arra vezethető vissza, hogy ők választják azt, és pontosan ezt kell tenned a május 22-28. közötti héten, amikor az első negyedhold a Szűzben jár.

Koncentrálj arra, amitől könnyebbnek érzed magad, és ami több örömet hoz az életedbe, mert így vonzod be a szerencsét is, amit keresel.

Ikrek

A legszerencsésebb nap: május 22., hétfő

Ezen a héten sok energia veszi körül a kommunikációs szektorodat, mivel az Oroszlánban járó Mars egyesül az Ikrekben járó Nappal, a Bikában járó Jupiterrel és a Vízöntőben járó Plútóval. Ne félj kimondani a véleményedet vagy beszélgetést kezdeményezni

Nagy hatalom van a szavaidban, de biztosítanod kell, hogy arra használod őket, hogy megteremtsd, amit szeretnél, ahelyett, hogy hagynád, hogy bármilyen félelem megállítson.