A 2020-as nyári napforduló június 20-án, pontosan 23:43-kor következik be. Ezen a napon lesz az évben a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka. Ez az időszak hihetetlen energiával jár, mivel ekkor az Északi-sarkpont teljesen a Nap felé fordul. Az ősi legendák szerint a napforduló megnyitja a kaput a mi világunk és a spirituális világ között.

A természet is intenzívebb aktivitást mutat a szokásosnál, ezáltal ösztönöz bennünket arra, hogy kapcsolatba lépjünk vele, és segítségünkre lehessen abban, hogy újra megtaláljuk önmagunkat, és élvezhessük azt a szoros kapcsolatot, ami az Univerzumhoz fűzhet bennünket.

A csillagok azt sugallják, hogy merítsünk ihletet a természet szépségéből, és dolgozzunk az intuíciónkon

Nekünk az a dolgunk, hogy átitassuk magunkat szeretettel, élvezzük a természet gazdagságát, és felismerjük, mire van szükségünk ahhoz, hogy igazán boldogok lehessünk. A Nap minden eddiginél erősebben ragyog majd, így felhasználhatjuk az általa kibocsátott energiát, hogy megtisztítsuk, és új élettel töltsük el a testünket és az elménket.

Ezek az erőteljes energiák arra ösztönöznek bennünket, hogy megszabaduljunk minden álarctól, és nyíltan beszéljünk az érzéseinkről.

Ezt már olvastad?
Itt a 2023-as áprilisi nagy horoszkóp: Boldogság, szerelem, szerencse, pénz - Ez vár rád a csillagjegyed szerint!

Most lehetőségünk nyílik rá, hogy kövessük az álmainkat, és megküzdjünk mindazért, amit igazán szeretnénk. Ugyanakkor a most felszabaduló energiák arra biztatnak, hogy legyünk nyitottak a tanácsokra, amelyeket most kapunk, mert ezek segítséget jelentenek majd számunkra a jövőben.

Itt az ideje, hogy összekapcsolódjunk az Univerzummal

Ez rendkívül kedvező időszak a számunkra, mert segít megérteni, hogy az Univerzum részei vagyunk: csillagpor és isteni energia vagyunk. Mindazt, amit továbbítunk az Univerzumba, vissza is kapjuk. Ezért nagyon fontos, hogy csak szeretetet, örömet, mosolyt és más pozitív érzelmeket szabadítsunk fel a lelkünkben.

Velünk kezdődik, és velünk ér véget az igaz szeretet. Minden cselekedetünk, minden döntésünk, minden változás közelebb hozhat bennünket álmaink beteljesedéséhez, és ezáltal ahhoz, hogy jobb, teljesebb emberré váljunk.

Forrás: