A hónap legszerencsésebb napja minden csillagjegy számára 2023. október 1. és 31. között

Életed legjobb pillanatai még meg sem történtek. Minden pillanat, minden asztrológiai fázis olyan, mint egy építőkocka, amely közelebb visz ahhoz, hogy elérd azokat az álmokat, amelyekkel a szívedben születtél.

Minden pontosan úgy történt, ahogyan az meg volt írva, és most, amikor 2023 októberének hónapja kezdődik, készen állsz arra, hogy belépj az energiádba, és elfogadd mindazokat az áldásokat és csodákat, amelyeket az univerzum tartogat számodra.

Bár 2023 októbere tele van a változás és az előrehaladás pillanataival, ahogy a Vénusz maga mögött hagyja a hátráló árnyékát, és a Bakban tartózkodó közvetlen Plútóval együtt a Szűzbe lép, a Napfogyatkozás évszaka az, ami szerencsével, lehetőséggel és érzelmi tisztasággal áldja meg az életedet, hogy megkapd mindazt a jót, amire mindig is vágytál.

Az első napfogyatkozás október 14-én egy újholdas napfogyatkozás a Mérlegben, amely segít megnyílni az univerzum útmutatásai előtt, és meglátni, hogy az életedben lévő kapcsolataid hogyan segíthetnek abban, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Mosolyogj, és tudd biztosan, hogy az élet legjobb pillanatai várnak rád:

Kos

Legszerencsésebb nap: 2023. október 28., szombat

Minden rózsaszínre fordul számodra 2023 októberében, mivel javulást tapasztalsz a romantikus és pénzügyi életedben. Míg az újholdas napfogyatkozás a Mérlegben segít pozitív romantikus változásokat hozni, addig a Bikában bekövetkező teliholdas holdfogyatkozás lehetővé teszi számodra, hogy pénzügyi szektorodat kiépítsd, így nagyobb teret engedve az izgalmas álmaid megvalósításának.

A Bika teliholdas holdfogyatkozás az értékszektorod felett uralkodik, ami segít nagyobb pénzügyi bőséget vonzani. Mégis, ez is azt fogja elérni, hogy mélyebben megértsd az értékedet, lehetővé téve, hogy az energiádat arra irányítsd, ami és aki a legfontosabb számodra. Fogadd el, amit valóban szeretnél magadnak és az életednek, mert 2023 októberében nincs határa annak, amit megteremthetsz.

Bika

Legszerencsésebb nap: 2023. október 28., szombat

Isteni lehetőséggel ajándékoz meg az október 28-án, szombaton a Bikában bekövetkező teliholdas holdfogyatkozás, amelynek hatására úgy érezheted, hogy végre készen állsz arra, hogy az életedben új dolgokat kezdj el befogadni. Ez a napfogyatkozás egy 2021 novemberében kezdődött ciklus része, ezért tiszteld meg a növekedésedet és a folyamatot azzal, hogy lehetővé teszed magadnak, hogy végiggondold, mennyivel hitelesebbnek tudtad magad mutatni, hiszen ez mindig a kulcsa annak, hogy magadhoz öleld az univerzum isteni szerencséjét.

Miközben arra készülsz, hogy lezárj egy szakaszt, és elkezdj egy másikat, összpontosíts arra, hogy a sikeredet úgy generáld, hogy hiszel magadban, és megengeded magadnak, hogy vállalj bizonyos kockázatokat. Miközben föld jegyű vagy, ami nagyfokú stabilitást és szilárdságot képvisel, meg kell tanulnod, hogy ez olyasmi, amit eredendően biztosítasz magadnak, ami felszabadít arra, hogy elkezdj több olyan lehetőséget felkarolni, ami az utadba kerül. Ahogy ez a lecke 2023 októberében teljes mértékben megvalósul, nagyobb bőséget és terjeszkedést fogadhatsz el.

Ikrek

Legszerencsésebb nap: 2023. október 28., szombat

Ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudd használni isteni ajándékaidat és az univerzumtól kapott varázslatos lehetőségeket, érzelmileg és szellemileg ott kell lenned, hogy befogadhasd őket. Bár inkább extrovertált csillagjegy vagy, szünetet tartasz, hogy megragadd az élet értelmét, és időt adj magadnak, hogy több gyógyulást teremts a múltadban. Ez az isteni útmutatás szükséges ahhoz, hogy olyan térbe kerülj, ahol csak a téged körülvevő bőséges lehetőségeket látod.

A Bika teliholdas holdfogyatkozás október 28-án, szombaton lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben magadba szállj, feldolgozd, meggyógyítsd és tiszteld álmaidat és intuíciódat. A múlt és minden olyan sérelem vagy kívánság gyógyításával, hogy a dolgok másképp alakultak volna, teret biztosítasz ahhoz, hogy mélyebb belső bizalmat ápolj önmagadban. Ez lehetővé teszi számodra, hogy tudd, mi az, ami isteni rendeltetése számodra, és engedi, hogy rendíthetetlenül elkötelezd magad a sikered mellett.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal