A 3 csillagjegy, akiknek a szerelmük beteljesülése várat magára az Újhold a Nyilasban alatt 2022. november 23-án.

A 3 csillagjegy, akiknek a szerelmük beteljesülése várat magára az Újhold a Nyilasban alatt 2022. november 23-án.

Az Újhold a Nyilasban meglehetősen idegesnek fogjuk magunkat érezni; jól érezzük magunkat, de ideges energia kíséri ezt a napot, és mindenkinek magától fog függeni, hogy ez az ideges energia hogyan nyilvánul meg.

Szeretnénk megtenni dolgokat, megtapasztalni más világokat, megismerni nagyszerű embereket, és egzotikus célpontokra utazni.

Az egyetlen dolog, amit ma nem fogunk érezni, az az igény, hogy letelepedjünk és csak pihenjünk. A lazítás ezen a napon nem szerepel a szótárunkban.

Ez a nyugtalan szükséglet, hogy valahogyan részt kell venni mindenben és aktívnak kell lenni, három csillagjegyet is arra késztet majd, hogy bevallja, hogy nem akarnak megállapodni nagyjából semmiben, életünk ezen szakaszában.

Az Újhold a Nyilasban nemcsak a remény és a lehetőségek Újholdja; ez egy Nyilas újholdi holdfázis, és ez azt jelenti, hogy itt van egy függetlenségi elem.

Most, a Nyilasban lévő Újhold idején csak a jövőre, a még meg nem próbált álmokra és tervekre tudunk gondolni.

Az erő, amibe ma kapaszkodunk, a jövőről szól, a jóról, ami arra vár, hogy eljöjjünk érte. Nem arról szól, hogy megállapodjunk vagy aggódjunk egy szerelmi kapcsolat megtartásáért.

Az újhold-átvonulások potenciált jelentenek, még nem tartunk ott. Ott leszünk, de jelenleg még nem tartunk ott. Ez azt is jelenti, hogy jelenleg még nem állunk készen egy kapcsolatra.

Őszinték vagyunk magunkhoz és másokhoz: a megállapodása kontraproduktív lenne. Tettekre, lendületre és előrelépésre van szükségünk, és meg is fogjuk kapni.

Lássuk mely 3 csillagjegyet ez a legjobban:

X