A 2023. szeptember 29-i telihold a Kosban – Az Univerzum fantasztikus lehetőségeket kínál számunkra

Szeptember 29-én egy gyönyörű telihold világítja meg az eget, ezzel befejezve a ciklust onnan, ahonnan idén márciusban indultunk.

A Telihold általában egy ciklus végét és az előző Újhold idején elvetett dolgok megvalósulását szimbolizálja. Lelkileg ez úgy értelmezhető, mint egy lehetőség arra, hogy lezárd életed fejezeteit, magad mögött hagyd azt, ami már nem szolgál lelkileg, és felkészülj az új tapasztalatokra, leckékre. A Kos egy asztrológiai jegy, amely az egyéniséghez, a szenvedélyhez és az önkifejezéshez kapcsolódik.

A Kos telihold ösztönözheti a lelki hitelességed mélyebb kutatását. Kedvező időszak ez arra, hogy érvényesülj, kifejezd lelki vágyaid és szükségleteid, és szenvedéllyel kövesd a céljaid.

Ez a Telihold segíthet megtalálni az egyensúlyt, amelyre szükség lehet a fizikai világban való eligazodáshoz, és a lelked között, amely a spirituális igazságodat hordozza. Itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, hogy az egód hogyan szolgálhatja spirituális utazásodat ahelyett, hogy akadályozná azt.

A Kos bátor és merész csillagjegy. Lelkileg ez a Telihold bátor lépésekre ösztönözhet, hogy előrehaladj spirituális utadon. Lehet, hogy le kell győznöd a félelmeid vagy az akadályokat, amelyek hátráltatták a lelki növekedésed. Ez a csillagjegy a tűz eleméhez is kapcsolódik, ami nagy energiát és cselekvési késztetést jelenthet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal