A 2023. november 13-i Skorpió Újholdja nagy hatással lesz minden csillagjegyre! A sors jó dolgokat tartogat számunkra!

A 2023-as Skorpió újholdja felszabadító lesz. Ebben az intenzív időszakban a dimenziók közötti fátyol elvékonyodik, feltárva a Skorpió újholdjának titkait és azok hatását az egyes csillagjegyekre.

Kos

A Mars, az uralkodó bolygó ereje ellenére, amikor áthalad a Skorpión, az újholdhoz való közelsége és az Uránusszal, a szabadság kitartó védelmezőjével való szembenállása különösen provokatív lehet számodra.

Például, ha öntudatlanul cipeled a pénzügyi traumák terhét, vagy olyan energiákba bonyolódsz, amelyek nem szolgálnak téged, akkor itt az ideje, hogy végleg megszabadulj ezektől a láncoktól és adósságoktól.

Bika

A Skorpió Újholdja nagy átalakulást hoz, megvilágítja az utadat, és felhívja a figyelmed életed azon részeire is, ahol nem figyeltél a belső hangodra eléggé.

Felszínre kerülnek a problémák, de a Bika nyugalmának, kitartásának és erejének köszönhetően most rendezni tudja azokat. Megértje, hogy tulajdonképpen mi történik körülötte és benne.

Ikrek

Az Újhold energiája segíteni fog felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat, a sorsod beteljesedését, valamint néhány olyan perspektívaváltást is hoz magával, amely teljesen megváltoztathatja az életed jelenlegi dimenzióját.

Energetikai szempontból rendkívül erőteljes időszak lesz, amely visszhangot kelt az egész kozmoszban, az életedben és a létezésedben. Ez a legjobb pillanat arra, hogy pozitív szándékokat tűz ki és manifesztáld azokat a vágyaidat, amelyek valódi boldogságot hoznak az életedbe, hogy a stagnáló vagy blokkoló energiákat magasabb rezgésekbe vidd át, és hazatérj a lényed legmélyéhez.

A cikk a következő oldalon folytatódik

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal