6 csillagjegy, akiknek beköszönt az életébe a jólét és a bőség 2023.04.06-tól a Telihold a Mérlegben időszak alatt!

6 csillagjegy, akiknek beköszönt az életébe a jólét és a bőség 2023.04.06-tól a Telihold a Mérlegben időszak alatt!

Az Univerzum gyakran szolgál ilyen varázslatos véletlenekkel, és április rögtön egy Teliholddal indul a Mérlegben, egy olyan csillagjegyben, aminek a kapcsolatok, az érzelmek, a kompromisszumok, a nyugalom és a megértés a legfontosabbak. A Mérleg a béke és a diplomácia, az igazságosság gondolatait helyezi előtérbe, valamint a másokkal való törődést.

A Mérleg Telihold azért van itt, hogy emlékeztessen minket független szellemünkre, ugyanakkor kölcsönös egymástól való függőségünkre is másokkal. Emellett az a célja, hogy megkönnyebbülést hozzon a lelkünknek, levegye a terhet a szívünkről, megszabadítson minket a drámától és a negatív érzésektől egyes kapcsolatokban, mindezt a megbocsátás erejével.

Bika

A Telihold a Mérlegben alatt elérkezett az idő, hogy kihasználd a tehetségedet és dolgozz azon, hogy megvalósuljanak az álmaid. Törekedj arra, hogy jó viszonyt építs ki magaddal. A csillagok jóslata szerint minden téren bőséges fogja kísérni az utadat. A következő napokban rendelkezni fogsz mindazon energiával és erővel, ami szükséges ahhoz, hogy elintézd a dolgaidat, és leszámolj a problémáiddal, nehézségeiddel. A benned lévő energia motiválttá, kreatívvá, koncentrálttá, nyugodttá fog tenni. Engedd szabadjára a bátorságodat, és fedezd fel a benned rejlő képességeket. Sok szerencsét!