Mérleg

Ha Mérleg jegyben születtél, akkor nagy eséllyel számíthatsz egy új szerelem kialakulására ebben a hónapban. Vigyázz, mert akkor is könnyen kísértésbe eshetsz, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. A februári hónap mindenképp új érzelmi hullámokat tartogat a Mérleg csillagjegyű személyek számára, csak rajtad múlik, hogy hogyan bánsz velük. Ha már egy ideje szeretnél gyereket, ebben a hónapban most konkrétabban is átgondolhatod a dolgokat.

Bak

Eléggé racionális gondolkodású személy vagy, az érzelmek nem kapnak túlságosan nagy teret nálad. Ha eddig egyedülálló voltál, ebben a hónapban találkozni fogsz a nagy Ő-vel. Adj esélyt a szerelemnek, engedd át magad a felhőtlen, rózsaszín érzésnek. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor új fejezet kezdődik az életedben.

Ezt már olvastad?
Ennek a 2 csillagjegynek nem várt bevételt hoz a 2023. június 10-én kezdődő Negyedhold a Halak jegyében

Vízöntő

Egy új kapcsolat kezdődik az életedben, egy olyan személlyel fogsz megismerkedni, aki az egész szemléletmódodra hatással lesz. Viszont, ha hosszú ideje már komolyabb párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel, mert új szintet fogtok meglépni, ami igencsak jó hatással lesz a kissé monotonná vált szerelmi életedre.

X
error: Content is protected !!