5 szerencsés csillagjegy akikre siker, szerelem és anyagi bőség vár 2022. október 23-tól, amikor a Nap belép a Skorpióba!

5 szerencsés csillagjegy akikre siker, szerelem és anyagi bőség vár 2022. október 23-tól, amikor a Nap belép a Skorpióba!

Október 23-án a Nap kilép a Mérlegből, és belép ebbe a víz jegybe, hogy izgalmas kihívások sorát hozza – némelyik gyönyörű, mások tele vannak olyan tanulságokkal, amelyeket egész életünkben számon fogunk tartani.

Itt az ideje, hogy érzelmileg és lelkileg is felkészüljünk. Hihetetlen dolgok történnek az Univerzumban, olyan intenzív energiák érkeznek, amilyet idén még soha nem érezhettünk. Elérkezett a Skorpió időszaka, ami azt jelenti, hogy életünk átalakulni készül.

A Skorpió időszaka minden csillagjegy számára fontos leckéket hoz – olyan leckéket, amelyek megtanítanak arra, hogy az érzelmeink teljesen hozzánk tartoznak, és szükségesek ahhoz, hogy az életünk teljes és egész legyen. Ezért kell megtanulnunk, hogy ne bújjunk el előlük, hogy együtt éljünk velük, hagyjuk, hogy vezessenek minket az életben, hogy érezzük mindazt, amit éreznünk kell, hogy hagyjuk, hogy belénk ivódjanak és a felszínre jöjjenek, amikor már teljesen elfogadtuk a sorsunkat.

Bár sokan közülünk talán nem értékelik az érzelmek hullámait ezekben a pillanatokban, mégis el kell fogadnunk ezeket az érzéseket. Az érzelmeink a mindig is megálmodott jövőnk felé terelhetnek minket… fontos azonban, hogy hagyjuk, hogy szabadok legyenek, és ne rejtsük el őket.

Ahogy kilépünk a Mérleg időszakából, ahol sok volt az egyensúlyra, a békére és nyugalomra való vágyakozás, intenzíven érezzük a Skorpió erőteljes energiáját, ezért fel kell készülnünk mindarra, ami ránk vár.

Íme az alábbi csillagjegyek, akikre a legnagyobb hatással lesz a Nap a Skorpióban időszak kezdete:

Bika

Új lehetőségek állnak előtted. Ha jelenleg nem tudod, hogy mit kell tenned, akkor is bízz benne, hogy a belső hangod megmutatja a helyes irányt. Amint kilépsz a komfortzónádból, csodálatos dolgok várnak rád. Vállald a tetteidért a felelősséget, és megsokszorozódik az erőd és ezután csodálatos dolgok fognak történni veled. Bízz önmagadban, és küzdj azért, amire vágysz. Hozd meg azokat a döntéseket, amelyekről már régóta álmodtál. Itt az ideje, hogy bízz egy kicsit jobban az álmaidban. Az Univerzum biztosítja az összes eszközt, amire szükséged van ahhoz, hogy legfőbb vágyaid teljesüljenek!