5 szerencsés csillagjegy akikre remek időszak és anyagi bőség vár a 2023. március 23-án kezdődő Plútó a Vízöntőben időszak alatt!

A Plútó 2008 januárja óta a Bak jegyében tartózkodik, de 2023. március 23-tól kezdődően, pontosan 248 év óta először lép át a Vízöntő reformáló jegyébe. Ezzel kezdetét veszi a 2023-as év talán legfontosabb asztrális tranzitja, amely 20 éven át, 2043-ig mindannyiunkat egyéni és kollektív szinten is befolyásolni fog.

Bár a Plútó idén csak néhány hónapig lesz a Vízöntőben, erre az időszakra érdemes úgy tekinteni, mint ennek az erőteljes asztrális energiákat felszabadító tranzitnak az előzetesére – egy lehetőségre, hogy megfelelően felkészüljünk a változásokra, melyek ebben a 20 évet átívelő összetett tranzitban érhetnek bennünket.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Kos

Ahogy a Plútó a Vízöntőbe lep, boldogságra, anyagi bőségre, szerelemre és biztonságra számíthatsz. Ennél többet ember nem is kívánhatna, ragadj meg hát minden pillanatot a boldogságból. Ez a remek időszak számodra euforikus érzéssel indul, hisz fülig szerelmes leszel, és csodás, felemelő élményekben lesz részed. A szerelem, ami körülvesz téged, tiszta és ártatlan. A csillagok jóslata szerint vidám leszel, örülsz annak, hogy élsz, és úgy érzed majd, hogy minden pozitívumot meg kell osztanod a környezeteddel. Anyagi szempontból sem kell aggódnod, mivel az üzleted, vállalkozásod jól fog menni. Sok szerencsét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!